Toysdaily 玩具日報

查看: 5083|回復: 13

[改造交流] Proof that Tony stark has a heart

終於tick起心肝,改了可以長著!!!!!!!!!!

未分C前

首先將佢解休

跟住連接好LED燈帶和電線, 再接火牛

將佢組合返, 正面是看不到膠紙的

Light up

師兄,個心臟喺邊度買架?thx
係 secret base 有 display 過
效果不錯,多謝分享。{:1_226:}
個殼d字點整上去???
Nice project! {:1_377:}
係咪Sideshow出個款.....?我見過ebay賣成千蚊..... 美金.....
fishnchips 發表於 13-1-2015 12:18 AM
係咪Sideshow出個款.....?我見過ebay賣成千蚊..... 美金.....

真的美金計?可以買4至5隻HT嘅IM了!{:1_220:}
早幾年在兆萬樓下專買美國漫畫嗰間買,當時都要2k!
ChiuJai 發表於 13-1-2015 10:54 AM
真的美金計?可以買4至5隻HT嘅IM了!

個價係賣家開的,可能有價無市。至於值幾多真係無野參考,因為無乜人會放.... 我估衣家起碼都值2,3千......
這個不是在淘寶很普遍嗎?
iphone6s 發表於 13-1-2015 11:52 PM
這個不是在淘寶很普遍嗎?

淘寶個d款唔一樣,仿真度較低。如果無乜要求,2,3百都買到。
Ching, nice display!
師兄真有愛 長著燈真係好爽 不過我無 想學下都唔得:unhappy: 值得欣賞好物 謝分享!!