Toysdaily 玩具日報

查看: 5904|回復: 26

[玩具攝影] Threezero-[ TITANFALL] 泰坦隕落 (20圖 )

超可動的一個巨物,機械人大,連槍也大,所以要玩也必須有點耐性。。
雙向燈- 一邊是紅燈,一邊是藍燈,擺中間。。。。。就是OFF啦。。
可動性非常強,可動的關節也非常多。尤其是手的部分,很多都可以360度轉動,只怕轉多了會松而已。但下半身的關節卻非常緊,必須用雙手來轉動。
小人偶非常精致,穿上身的東西還真多,但也造成了一些小負擔。就因爲太多東西,當要把人偶放進駕駛艙時就顯得比較困難了。

總括來説,這東西對我而言之有讚,沒有彈(屬個人觀點)。機械人和舊化,就是Threezero的強項。

以下前幾張圖是用剛剛開始自習中的Photoshop軟件PS的,請兄弟們輕拍輕拍。。。。

cc2004452 發表於 13-1-2015 10:46 AM
楼主求问一下,这只泰坦和重甲侍鬼比如何?关节什么的脆吗?

重甲 ...

除了手腕(我呢只)有小小松之外,其他都觉得ok。感覺比重甲好好多。
好正... 超想入!!!! 支持樓主美圖!!!
好正,感謝樓主美圖
勁正,睇辦個駕駛倉內膠膠地,唔知大貨有否改善
師兄,機械人訓低駕駛員爬出黎果張相一流,好特別,輯相令人購買欲大增
Very very very good!:handshake:
超強圖,超強玩具。實在太大,屋企斗室無處容身…
靚圖:handshake:
岩口味想入
不過實在係無位放.....
Nice shot , thanks for sharing .:74:
正呀ching,我果隻剛剛今朝送到,今晚都開黎玩下先
另外想請教下ching 只係PS? 定有用其他軟件? 太神了:love:
超正:handshake:

有兩點批評
1. 白色唔夠白
2. 做唔到單膝跪o既動作, 做唔出俾pilot上機o既姿勢
拍攝效果不錯,多謝分享。{:1_377:}
D舊化真係無得輸,比多2年HT 都追唔到~

機械人原設好好 ! 再配上可動關節 , 一流 !!
:handshake::handshake::x:x
nothing to say with this product and pictures!
神打魔帝 發表於 12-1-2015 04:12 PM
正呀ching,我果隻剛剛今朝送到,今晚都開黎玩下先
另外想請教下ching 只係PS? 定有用其他軟件? 太神了:lo ...

目前用緊photoshop同[美圖秀秀]