Toysdaily 玩具日報

查看: 10357|回復: 10

[吹水專區] 現時店某態度惡劣店主

今日行開ins pt 一樓, 入左間之前都買過野嘅格仔鋪, 睇中左兩隻lego人仔, 就問過長期都係個個老女人嘅女人開櫃, 好聲好氣, 佢個樣就黑口黑面, 大大聲好似鬧人咁" 邊個呀!? 自己攞啦", 我無出聲, 跟住攞左兩隻人仔, 一隻花左, 當然係換另一隻, 我就即刻同佢講想換另一隻, 佢好L唔gur 大聲講"你攞左另一個櫃d野先啦", 好, 我都無出聲, 跟住佢開番第一個櫃, 我都未擺番入去, 就鬧我"咁你自己擺番去啦, XY".
今日第二次幫襯佢, 第一次買野個時都係咁嘅態度, 我真係好想問

1. 佢個度買幾多$$以上佢先唔會黑面同無端白事鬧人?
2. 定佢根本short short地, 有燥屈症?

如果係真咪唔好再去買囉,比錢人都要咁受氣??
家族鋪其中一間分店?
星期六約三點我經過聽到好似有人向大媽投訢櫃裏面有D人仔唔見咗, 有D火藥味, 我又睇完又趕時間就急急腳走了, 至於詳細經過係點, 咩事, 關唔關事就不得而知了
未入過間鋪,兩條都晤識答,不過無謂貼錢買難受
我兩次買野都好客氣的, 我想知我得罪左d咩{:2_275:}
e媽到囉,你聞唔聞到有d血腥味??
尃賣2手嘢, 有次同李生買嘢, 佢去呢間舖攞貨.....
想知你應該問佢, 問我地做乜?
甘既態度,唔晒主意幫親佢!
換著我唔忍x返佢啦:*