Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 韋小寶

[玩具資訊] Upcoming Black Series Figures

jeffloh 發表於 25-1-2015 12:44 AM
上圖是3.75"? 感覺比6吋吸引~ (加上6吋基本上都買唔到, 已經唔打算再玩~)

師兄點解咁講啊? 都唔算難買. 我上年沙兵可以喺斗斗城到買到添(真係好夠運)
至於白色BOBA FETT, 我見依家好多地方都有得賣, 仲要同正價差不多, 真係奇怪!
bobafett17 發表於 31-1-2015 10:25 AM
師兄點解咁講啊? 都唔算難買. 我上年沙兵可以喺斗斗城到買到添(真係好夠運)
至於白色BOBA FETT,  ...

因為我只會散入白兵, set入實在佔太多空間加上我又唔係每個角色都喜歡. 但白兵一來好少見有現貨, 就算見到都被mark up, 網上d價就更加唔洗講. 不過講到尾只係一隻半隻figure, 大不了唔玩, 我又無咩所謂. 真係見到有貨又正價先入手~
bobafett17 發表於 31-1-2015 10:25 AM
至於白色BOBA FETT,  ...

好多地方都有白色BOBA FETT?邊度?How much?請指點,thanks!
我早排見皆旺同現時點都有. X虎好似都有人放緊.
個價位都係二魚多啲. 唔係好記得, 希望無加價
Let me check,thanks!

希望實物件袍可以整好D:he:
pandafung 發表於 24-1-2015 11:08 PM
毒呀!
Leia身材好近

直情係,愛在深溝。
韋小寶 發表於 14-2-2015 12:47 AM
希望實物件袍可以整好D

好似洋娃娃。

學Darth Maul造件軟膠袍仲好。

支士的唔到地,点支撐身体呢?