Toysdaily 玩具日報

查看: 12368|回復: 37

[新品消息] MEZCO TOYS 1/12 DARK KNIGHT RETURN...........

唔知之前有冇師兄講過呢, 大家有冇興趣.....????

哩隻得喎, 好有興趣
如果價錢唔太貴, 可以一試
就面容露出部分看,是否年齡較大時的版本?{:1_375:}
蝙蝠俠退休後復出版本,當時年齡應該有六十,最後街頭同綠箭俠合作大戰超人,經典!
非常有興趣呢!!!
好似六百幾,但周圍都冇得訂,又唔知有冇鋪會返貨,不過最後都搵到鋪頭會入貨,已訂!
真惡魔狂人 發表於 9-1-2015 02:42 PM
好似六百幾,但周圍都冇得訂,又唔知有冇鋪會返貨,不過最後都搵到鋪頭會入貨,已訂!

邊到有得訂??????????
頭像被屏蔽
正呀!好彩無入Medicom個隻,師兄可否pm我邊度有得訂?

返屋企搵返張單先,老婆代訂,又冇左間鋪咭片,不過間鋪在尖東的!

其實有興趣, 因為好少有布衫的 6吋figure, 不過定價對我來說始終有d高 (差不多7舊水...), 市場上6吋figure都係200蚊左右, SHF咪最多3百幾....所以始終仲係15 16中. 我應該睇o左大貨review先決定了. 不過如果錢唔係問題, 在"收藏"角度上我都覺得應該買返隻來玩.  
ps: 呢款係參考 Frank Miller的Dark Knight returns 漫畫造型的

一直等緊一隻好好扭又唔怕扭既Batman,之前DC Direct 出果隻我都有,造型大隻堅型,呢隻技術上好像更上層樓,聽聞二月到貨,到時一定狂幫佢拍照!
真惡魔狂人 發表於 9-1-2015 04:49 PM
一直等緊一隻好好扭又唔怕扭既Batman,之前DC Direct 出果隻我都有,造型大隻堅型,呢隻技術上好像更上層樓 ...

呢隻"好扭又唔怕扭"....我就會有保留....因為佢係用布包住個骨, touchwood 斷o左joint位都唔知點fix...另外布figure可唔可以耐玩我都有保留. 所以我等大貨出o左review先決定了~
呢隻有興趣,睇黎會好好玩
樓主這個好似貼錯區:ar: