Toysdaily 玩具日報

查看: 10021|回復: 36

[非官方產品] 請問有無人成功換過Maketoys Quantron既官方換件

好奇想知....我問左買果間鋪好耐:$
一路都話無要等:unhappy:

如果你換個,pm個鋪頭地址比我
等我下次轉會:49:
比較有興趣想知什麼事要換件,最近見實物有興趣敗一台
mudwk 發表於 8-1-2015 11:16 PM
比較有興趣想知什麼事要換件,最近見實物有興趣敗一台

合體後左腳掌勁易甩,同埋身體微向右側埋一邊

你可以上官網參考下,我新手share唔到link

如果你真係買,真係確定有換件先買,因為相信隻隻都一樣有我講既問題
gikpa 發表於 9-1-2015 06:45 AM
合體後左腳掌勁易甩,同埋身體微向右側埋一邊

你可以上官網參考下,我新手share唔到link

唔怪得平左幾舊,咁真係要確定有換件先。THX。
請問邊度有得賣 quantron?
marcovanbasten 發表於 9-1-2015 07:47 AM
請問邊度有得賣 quantron?

油麻地現時×!街旺!!!Maketoys
拎左了, 係一件好細既件
(在 ar 買, 老闆佢仲有keep 返訂客list, call 返客人拎補件)
我估你只換左腰件, MT官網講了鑽地車都有件換, 我都未換到...
Kou 發表於 9-1-2015 12:32 PM
我估你只換左腰件, MT官網講了鑽地車都有件換, 我都未換到...

係丫, 腰件.....
遲d上 ar 問下先......
一出完post無耐,打定輸數咁問多老闆一次,終於話件有得換!
其實我九月買完已同老闆講隻腳唔掂要佢幫手換件,一路都無好消息....

今日去拎左換左腳件,順便問腰齒輪,有貨拎埋!(之前我無問過佢條腰齒輪件,因為覺得腳問題大好多)

買左三個幾月終於而家可以好穩陣,好正直咁企直!

好感動!!!!!!!:$
明日去拿先!終於返咗件零件。
換件重生後影番張相先!!!{:1_208:}

呢隻mt今次做得唔掂好多問題
leehow 發表於 9-1-2015 10:52 PM
呢隻mt今次做得唔掂好多問題

多問題不重要,最重要他願意保番件給你改善!好過好多大廠好多!
cccccto 發表於 10-1-2015 05:34 PM
多問題不重要,最重要他願意保番件給你改善!好過好多大廠好多!

呢樣固之然,但如果一開始做好埋就換件都唔駛了(有好幾個問題都唔係玩得多先發生,而係一開盒已經有)
好似對手肘關節唔夠力拎起自己支背炮,或者有d件唔夠緊實已經係問題(呢d都未有消息話有冇得換)