Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 大帝

[新品消息] EX 合金黑真三一到左貨!

頭像被屏蔽
mythsgod 發表於 13-1-2015 10:29 PM
師兄, 黑三一在動畫中雖然被流龍馬改裝了, 但以動畫的角度來看, 這隻玩具是原色的來

依隻我知:62:

個人唔鍾意唔係原色既野

有好多人話黑三一好型我自己就唔覺

反而好鍾色原色

殺人貴 發表於 14-1-2015 07:48 AM
依隻我知

個人唔鍾意唔係原色既野

如果當年入唔到隻彩色, 入番隻黑色都OK.

我當年都係炒價入左隻彩色, 我個人覺得隻黑色都幾形, 不過無位放, 太大隻................:(

隻翼打開, 好多櫃都放唔落.:unhappy:
:64:唔知市面有無現貨呢?例如姑仔或蒸粉有無現貨?最平價格大約幾多?
這次的黑色版,感覺關節有比較緊實,內容物很多,很大一盒,應該是超大的一盒,要搬回家很不容易啊。盒子包裝精美,好像買了一盒禮品,外盒配色很好看。黑真三一的配色我覺得很好看,發覺很值得。以前ex合金太貴,可是現在的合金也愈來愈貴,相比較下,覺得這支很物超所值了。
Now only buy ex toys
Other too expensive comparatively
請問市面有無現貨??價格幾多?? thanks
希望原色會番出!!

原色一定會再出…但唔會係完全再版式…

一定會加少少配件,改左之前白色為粉藍再出…
地獄滾球 發表於 20-1-2015 05:03 PM
原色一定會再出…但唔會係完全再版式…

一定會加少少配件,改左之前白色為粉藍再出…

有同感, 原色都冇出過重涂版
nela 發表於 20-1-2015 12:05 PM
請問市面有無現貨??價格幾多?? thanks

last week i saw in Sino centre under 3k