Toysdaily 玩具日報

查看: 9697|回復: 36

[Hot Toys] Hot toys iron man mark39 starboost sad貨問題

新手報到,剛入手隻mark39
但其實唔識分點先為之sad貨。。

尋晚玩過有以下幾個懷疑
1:條頸側埋一邊,較唔返正中位
2:右腰間有撻似膠積,又抺唔甩,又唔似戰損造型
3:推進器個位好似有披口

頭像被屏蔽
sad貨 la, go exchange
我個隻開箱時條頸成30%則埋一邊。
唔該哂師兄,下次輪到我收貨時要留意以上3點!

1:頸問題

2:腰

3:推進
:unhappy:唔該晒師兄,睇黎都要行多轉
khwong67 發表於 8-1-2015 09:48 AM
我個隻開箱時條頸成30%則埋一邊。

師兄係咪已換?
我無換呀,因為無時間和懶。
照睇你應該有保養單在手.....咁有無試燈....CHECK清楚有無缺件...一次過上SB...係咪SAD佢地會話你知同幫你攪...
呢隻mark39最多問題係膠水積同快乾膠白化...佢換比你都可能一樣有..只係多少問題..如果唔係太明顯我都費事換..免得勞氣....

cartoon 發表於 8-1-2015 08:16 PM
照睇你應該有保養單在手.....咁有無試燈....CHECK清楚有無缺件...一次過上SB...係咪SAD佢地會話你知同幫你 ...

收到,唔該晒師兄
隻 igor 咁樣係唔係 sad 貨?!

而家先發現歪頸⋯吾知有冇ching願意仗義借單一用?
船頭尺 發表於 9-1-2015 11:26 PM
而家先發現歪頸⋯吾知有冇ching願意仗義借單一用?

條頸唔係歪,係可以轉動的,呢個唔係 Sad 隻隻都一定有扭左少少
dewback 發表於 9-1-2015 11:30 PM
條頸唔係歪,係可以轉動的,呢個唔係 Sad 隻隻都一定有扭左少少

係?吾該Ching,因為好實,但其他ching又去換?