Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Arcadia 金剛飛天鑽

點解合金魂唔出番佢?:what:
pls pm me as well! {:1_208:}
依! 如果 ARCADIA 有以前 CMS license, 咪有機會出 "無敵巴拉逹", 不過一定好貴!{:1_206:}
eddiem249 發表於 8-1-2015 08:38 AM
Cms只有3隻可以入,呢隻,巨靈神同高狄安,其他都係垃圾

CMS  垃圾多,不過都仲有好多好o野o家。

機動警察、鷹頭師、逆轉王、三冠王等等~~~
照睇, 相信2年內,可能會再版高廸安.....可能吧..
323 發表於 8-1-2015 12:11 AM
......恭喜呀!我都希望入返無敵巴拉達呀!

師兄的照片好靚啊!
threeeye914 發表於 8-1-2015 08:16 AM
而家先明A廠係咩來頭, 謝分享~
外型上覺得E廠修長好睇D, 但上色就樓主呢隻好D, 等下對比相先~

Ok......PM U ar.
CombattraV 發表於 8-1-2015 01:39 AM
PM U already....Goodluck bro.

Ching買的地方是否可刷卡和做緊正價有折嗰間呢?
eddiem249 發表於 8-1-2015 08:38 AM
Cms只有3隻可以入,呢隻,巨靈神同高狄安,其他都係垃圾

又唔係嘅,等我講返句公道說話啦,雖然巴拉逹的確係垃圾(磁石接合點問題)但除咗佢,三隻勇者王(腳部接合點),無敵飛天俠(手掌接合點)其他都唔太差,尤其係金剛飛天鑽,高迪安,屰轉王同三冠王,完成度都相當高...
Garycharm 發表於 8-1-2015 10:25 AM

吾止架!
戰國魔神同宇宙戰士都非常正!
仲有陰陽電磁俠!!
宇宙騎士同無敵飛天俠也很好!
呢D老餅機械人B廠一定吾會出!!
Mcfarlane 發表於 8-1-2015 09:36 AM
點解合金魂唔出番佢?

可能版權問題la...

PM U already la...:73:
v20 發表於 8-1-2015 10:01 AM
依! 如果 ARCADIA 有以前 CMS license, 咪有機會出 "無敵巴拉逹", 不過一定好貴!

你放心,呢件垃圾中嘅垃圾一定唔會再為禍人閰ga la...
Garycharm 發表於 8-1-2015 10:25 AM

絕對同意.......重有高廸安,戰國魔神同宇宙戰士........
朋友有舊版,問題多多,主要係磁力不夠,站立平均困難,朋友主要以人頭馬放置才比較安全,唔知新版會否有所改善?