Toysdaily 玩具日報

查看: 10695|回復: 45

[改造交流] HOTTOYS 1/6 Damaged Ironman mark38

hot toys igor 2.0 ?? :p
very nice, the plastic feeling all gone.
cannot see the picture.:unhappy:
請問師兄是否自己從新上色?  好正呀
師兄會否幫人整? 如只收 $100 一隻我估大把人排住隊搵你.. :handshake:
eb1815 發表於 7-1-2015 02:53 PM
師兄會否幫人整? 如只收 $100 一隻我估大把人排住隊搵你..

$100 一隻? are u kidding? it would be an insult to his vision and skill.
i think to make such weathering add on effect on a big figure like igor,
$850 is more appropriate imho. :77:
成隻嘢嘅感覺當堂唔同晒,勁!!!!!!!!{:1_377:}
個膊頭細左一個碼,手手腳腳改埋同版一樣就perfect,不過一定唔只三千銀。
Fast and Great job Ching!
The weathering works complete the figure.
好正!
頭像被屏蔽
大師有出神改,學下野先
老孫 發表於 7-1-2015 03:12 PM
個膊頭細左一個碼,手手腳腳改埋同版一樣就perfect,不過一定唔只三千銀。

老實講 HT 玩家見到心頭好都唔會太著意多一千幾百,
最緊要係同個樣辦一樣,多番 d 舊化,手,腳,腰粗番,
賣 $3980 一樣會多人買。

我記得有訪問 Howard 佢講過,好多時 HT 嘅出品係會
比樣辦更佳,見到泥攞貨嘅顧客笑佢就會好開心!
師兄會否幫人整? 如只收 $100 一隻我估大把人排住隊搵你..

係咪打少左個零?Ironman 淨係補條粉紅底褲都$200-300,呢隻咁巨大全身做舊化1000蚊應該都有幾十人爭住改....

其實你都幾搞笑
唔知你係食米唔知價吖
定還是你唔識尊重人
成隻野真係即刻唔同哂~~!!!!!!
支持支持~~!!!!