Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Alien Vs. Predator. New design - She Alien

唔該出多個同she predator一齊既套裝…
唔該,超港人……:)
[quote][url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=7404140&ptid=233621]miller23 o
不错,但出She Queen 仲好!
大概这样...Alien Queen设计,哈哈。

heewing 發表於 6-1-2015 05:49 PM
唔會真係出卡通樣呀....咪好唔夾....

呢個有同感,如果係卡通化感覺可能好似變咗日漫.
Neill's Blomkamp出圖兩日,HT一早整曬出黎,所以唔會存在參考Neill's Blomkamp既問題(就算參考都唔係參考佢,其實非澤X""<-我唔記得點寫""十幾年前已經好多呢類野).......

另外我對HT唔再一味9出血獸表示欣慰,不過更希望HT出多D經典電影角色,咁當然唔包括哥D超級英雄同星戰之類哥D......

武器都無把,又甘少甲胸口大開,比異形抓一下&#21135;肚.......有咩戰鬥力?

甘重甲,著左仲行得慢,吾好話我知扮異形潛入去殺皇后呀? =.=
咩 project 黎架, 快d出埋 avp2 好過啦
點解生化危機6冇晒下文,一直話會公布,害我一直白等消息{:1_224:}
無咩設計可言. 如胸前也是甲.
根本就變係異形黎.

hot angel?
太耐無玩ht
new line?...
neo.L 發表於 7-1-2015 01:49 AM
Neill's Blomkamp出圖兩日,HT一早整曬出黎,所以唔會存在參考Neill's Blomkamp既問題(就算參考都唔係參考佢, ...

當然了, 只係撞左idea姐, 個人較喜歡Neill 個design, 呢隻個賣點似日系coser唯美賣肉向,
可以同MS girl擺埋一&#25993; ...:p
不過有新野幾時都係好&#22021;~ 女角方面希望HT會出埋appleseed女角, 同scarlett版&#22021;攻殼...十分期待~
Support Long Stick~~~~~~~ Support HK Comics.  {:1_220:}
Nice! She Predator + She Alien!
terminator 發表於 7-1-2015 02:51 PM
Nice! She Predator + She Alien!

有鐵血she 咩?
設計係點&#13774;?