Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 推薦玩具 2014

Gundam@EFSF 發表於 8-1-2015 12:06 AM
Do you still maintain the blogspot, or 100% use Facebook?

少寫 blog 喇,都係o係 FB 吹水多,
add 你o丫,你個 FB 名係咪同 TD 名一樣?
好正嘅post,GARY哥呢份report真系年度重磅post
支持 詳細的玩具報告,雖然好少玩玩具了,但呢類有心post依然好吸引

愛國者同4G依然係我考慮之列:!
好正好吸引, 多謝分享
原來有唔少錯過左, 睇完相想買返~  
分享得好中肯{:1_377:}
gary兄睇黎今年都唔少收獲{:1_220:}
謝謝分享 :shiny:

好奇一問, 那些第三方老變產品, 全是真實存在的角色?還是有原創的機械人?
GEM 發表於 7-1-2015 05:57 PM
內容包括沒有產權的第三方 請版主把post移送到玩具市場情報集中區吧
另外其實我覺得無謂將政治同玩具有掛 ...

政治同玩具係有绝對關連架呢位師兄, 討論什么也不行討論區便没有存在價值了。
GEM 發表於 7-1-2015 05:57 PM
內容包括沒有產權的第三方 請版主把post移送到玩具市場情報集中區吧
另外其實我覺得無謂將政治同玩具有掛 ...

其實只要唔係洗腦式只講事件, 一兩句政治都無問題吧, 另外第三方只要唔係100%照番模, 有其原創性, 分享交流唔賣廣告無妨吧
謝分享玩評, 好正, 睇完當玩咗 {:1_377:}
what 發表於 8-1-2015 03:39 PM
其實只要唔係洗腦式只講事件, 一兩句政治都無問題吧, 另外第三方只要唔係100%照番模, 有其原創性, 分享交 ...

TD版主慣常做法把所有第三方,沒有版權的產品盡快移到玩具市場情報集中區,為何有特權?
這是玩具討論區,不是政治討論區,不要在這搞破壞!
機械人絕對吸引~~~支持 :$
Garycharm 發表於 8-1-2015 02:14 AM
少寫 blog 喇,都係o係 FB 吹水多,
add 你o丫,你個 FB 名係咪同 TD 名一樣?

Sure!

Gundam Efsf

竟然無你最鍾意既LEGO,我有d唔開心囉!:45:
多謝大大分享 !