Toysdaily 玩具日報

[詢問] 想問下Toy Soul 板Tony 仲有無現貨?

2littlemoney 發表於 10-1-2015 10:01 PM
嘩! 你地講到 HT 好似同佳旺,現時點
d 黑店咁! 又虛假陳述,又重生包裝 sad
貨出售! 本人剛入坑兩個月, ...

奸商奸商,唔奸就唔從商,唔止 HT,其實 EB 都會咁樣
dewback 發表於 10-1-2015 10:31 PM
奸商奸商,唔奸就唔從商,唔止 HT,其實 EB 都會咁樣

{:3_135:}{:3_135:}{:3_135:}{:3_135:}{:3_135:}
slimkakit 發表於 10-1-2015 10:31 PM
虛假陳述可圈可點啦。事源當時HT 職員係Toy Soul 真係講過香港Toy Soul 完左都唔會賣剩低既現貨(香港限量6 ...

{:1_203:}toysoul官網新聞犒的確提過Tony ARC只限會場發售....同HOTTOYS職員所述口徑一致.....最後一日完toysoul官網仲溫馨提示未買就唔好錯過...會場之後唔會有得買.....

唔知係咪身有屎....之後toysoul官網相關訊息全刪除....

炒家係抵死....但因相關
訊息受騙而硬食炒價的玩家就成為炮灰...成功為HOTTOYS造勢....  ....基本上HOTTOYS先至係大炒家....  ....唔知今年動漫又玩咩花臣呢???

不解釋:42:
其實佢寫率先發售是否代表日後都有貨呢,售完刻止是指㑹場現貨?
人地「保留最終決定權」嘛!
{:1_203:}

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

其實你呢張圖之後ht 係toy soul完左之後係fb又post多張話由於反應熱烈所以又係sb度賣,不過好似得一日

今天的我打倒昨天的我....  ......艾倫兄...你仲相信HOTTOYS講野??....短短一個星期就可以大量出貨???呢個聲明只係為會場買唔晒D貨尋求出路.....只係市場營銷手法....效果大..但手法低劣....
艾倫 發表於 12-1-2015 02:07 PM
其實你呢張圖之後ht 係toy soul完左之後係fb又post多張話由於反應熱烈所以又係sb度賣,不過好似得一日

唔係得一日...係大量供應....而家你想買都可以去買....
cartoon 發表於 12-1-2015 02:53 PM
唔係得一日...係大量供應....而家你想買都可以去買....

我應該誤會左你之前講果野!我以為你信ht只會係toy soul 賣!我lag了:60:
I heard the same at ToySoul and for a second hestating buying or not, but then I chose not to believe in HT and trust that they will release it after since I had no more hands to take more stuffs.

I have no interested in it anymore now.

the price actually went up right after the show when news showed that they will not release in HK...too bad for those "chase after"

剛取38....tony仲有得買…
以玩家計, 仲有得買, 不是好事來嗎 ?