Toysdaily 玩具日報

查看: 3772|回復: 10

[詢問] 新手初玩Good Smile公仔,買左先知原來市面好多假貨

大家好,呢隻Good Smile公仔係小弟第一隻買既figure,買前完全唔知原來市面有咁多翻版貨,直到了解後先識驚...

想請問各位小弟呢隻figure係咪正版貨?還有其實行貨同日版貨隻公仔有無分別?謝謝

*信和二樓中間走廊位入手

1)這款應該未有老翻,放心。

2)信和扶手電梯上兩層?那是1樓……

3)如果2)正確,走廊中間兩間都是正版,放心

多謝師兄回答~

無記錯應該係最頂果層(?),再上就係3樓D寫字樓鋪,不過可能我行行下行落左一層自己都唔知... 我買果間入唔到鋪睇野,只可以o係出面話比佢知要乜

另外我仲想買埋呢隻,唔知有無假貨出過?
如果2樓中間走廊,那間是“頑同”就更不用擔心XD

這款出了很久,所以不清楚有沒有老翻,怕的話可以去信譽好一點的店,“米青口口口”、“一樓”、“賊船”、“頑同”等,或看到Good Smile Partner 貼紙的店
ok明白,唔該哂師兄~
有精英的貼的貼,表面上應該是正貨。
正貨來....放心玩...{:2_266:}
假貨會平D嗎?:)
呢款唔知 , 依家d假貨真係翻到十足 , 如果無買過 , 真係要囉晒兩件先分倒 .

好似早幾年SSP d小雲toys咁  , 正版貨都無見過有咁多....
我就係聽聞one piece同其他好賣既公仔有好多高仿假野我先咁驚,最死就係有人會以正常價發售

信和好似話有幾間格仔鋪都有假野賣,SSP真頭(好似)有條街全部都係假貨批發...
CHING 放心, 應該係正版貨, 支持 Zelda fans, 呢隻好玩啊, 好cute好得意