Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 3A TRANSFORMERS - BUMBLEBEE

出前一丁 發表於 17-9-2015 09:43 AM
玩具界嚟講,我諗無乜邊間做得好過3A CS了....

可能我同玩家店訂野多D,同官方訂野就比較少

主要係SEND去既EMAIL十問九唔應,好似石沉大海咁
相估唔止我,好多師兄都有同感
FB近排叫做有回覆,但都係答左等於無答咁
回想剛過去既6-7月,係FB留言3A差唔多成個月後先理你,但答左都係無用果挺(當然有D更進步既公司會直頭當你無到?)

既然出唔到貨就唔好公佈所謂既SHIPPING時間表
時間表都可以唔跟,咁做乜鬼時間表
本來無人催出貨,但你講得出時間就唔該有D承擔,真係出唔到都講兩句交代下丫
唔好次次等到FB俾人洗版先出黎講D無用既野
你係有難處,有苦衷既,要時間改進既,咪講出黎,作為玩家我一定理解
(怨氣超大)

不過
時不時見到唔少師兄都話H記果D做得仲差
可能3A相對真係做得相對好
只係我未感受到姐
試下早上send mail去會好啲
看到台灣玩家開箱視頻介紹了
做的真的很不錯,雖然我覺得雕像造型還是更自然些,但是這價格跟水準,有訂的可以安心了!!:love:

Knightmare 發表於 17-9-2015 11:07 AM
可能我同玩家店訂野多D,同官方訂野就比較少

主要係SEND去既EMAIL十問九唔應,好似石沉大海咁

本來想訂埋隻3A三一,高達腳都算,但隻BEE遲遲唔派貨,我諗都係唔再幫襯佢:no:
kim702 發表於 17-9-2015 02:13 PM
本來想訂埋隻3A三一,高達腳都算,但隻BEE遲遲唔派貨,我諗都係唔再幫襯佢

問超人話10月10號前一定派貨,希望啦.....

琴晚send左email 問online version 幾時有, 今朝覆CS
話 late october, retail version 就 ship 緊
還得神落啦:$等你等到我心痛!
siumy 發表於 22-9-2015 10:37 AM
琴晚send左email 問online version 幾時有, 今朝覆CS
話 late october, retail version 就 ship 緊

即係官網訂仲遲過舖頭先有貨,how come ?
dvddvdhk 發表於 22-9-2015 02:19 PM
即係官網訂仲遲過舖頭先有貨,how come ?

係lor 無言……… 最遲先有,文哥我都係經網訂又係要等
Garycharm 發表於 2-12-2014 03:05 PM
兩位講緊邊隻?

佢應該系講 prime 1 studio 果隻。

Thanks 師兄  發表於 22-9-2015 08:36 PM
siumy 發表於 22-9-2015 08:01 PM
係lor 無言……… 最遲先有,文哥我都係經網訂又係要等

文哥我都係官網訂,以前3A既服務我覺得吾錯,貨物由宅急便送,乾淨企理,有問題仲會搵人上黎收,同再送件新既比你。聽講依家已經無呢支歌仔唱,真係花無百日紅。比HT一支獨大又何苦呢?
dvddvdhk 發表於 22-9-2015 10:11 PM
文哥我都係官網訂,以前3A既服務我覺得吾錯,貨物由宅急便送,乾淨企理,有問題仲會搵人上黎收,同再送件 ...

好似 HT 咁,有左小小名氣就會 hill 架啦!
kcomcc 發表於 21-9-2015 07:50 PM

佢講到咁肯定!?我唔想又落空。。
kcomcc 發表於 21-9-2015 07:50 PM

我響 HT 訂,係味一樣會有?
3A FB又再一次進入自HIGH模式
翻查記錄,3A對上一次回應訪客已經有10天之久
你以為3A唔得閒回應咩?佢又偏偏不停出新POST
又影玩具又出EVENT
就係唔回應你班訪客

說好的9月SHIP大黃蜂,變成再一次放顧客飛機
而我已經數唔到放左幾多次
"10號前一定有貨"都唔好信到十足,免得期望愈大...明啦

如果話3A有良好客服
以我第一次光顧既角度而言:那只是美好的曾經

(如果呢個回應吸引左看倌入黎空歡喜一場,小弟萬分過意不去:64:)