Toysdaily 玩具日報

查看: 3451|回復: 12

[出售] [20/12更新][聖誕特價]放幪面超人SHF、食玩、扭蛋

** 請注意

1. 不設議價
2. 本人對新舊之定義:
全新=全新未開封
玩過、開封CHECK件、雙膠紙、爛件etc. 本人會另外標明

3. 任何情況下,交收後不設退換,請當場檢查清楚
另外謝絕盒子收藏家

SHF:
(全新) SHF 幪面超人Black RX $280
(全新) SHF 幪面超人Exceed Gills $180 (Hold)
(全新) SHF 幪面超人 Raia $150
(全新) SHF 天蠍座怪人 $120
(全新) SHF 獸電戰隊 強龍紅 $120
(二手有盒齊件只作Display) SHF 幪面超人Dark Kabuto $350
(二手有盒齊件只作Display) SHF 幪面超人Dark Kiva $500
(二手有盒齊件只作Display) SHF 幪面超人Zeronos $150
(二手有盒) D-Arts 墮天地獄獸 $250 (有爛件,背部斷喉)
(以上SHF、D-ARTS 31/12/2014 前交收每件 -$10)

其他:
(二手有盒齊件) 幪面超人Wizard Land Style(黃) $80
(二手有盒齊件) 幪面超人Wizard Wind Style(綠) $80
(未開) SHF 鏡世界鏡STAGE(不連盒,見圖3) $50
(全新) 幪面超人Wizard Water Style(藍) $150 (以上3盒Wizard一齊買 $280)
(全新) Q版 FOURZE食玩 $30
(全新) OOO食玩 $25@, $40=2
(全新) Accel USB 扭蛋版 $30

唔過$50唔交易
只限旺角、油麻地MTR交收 (平日晚上,六、日全日)
有意PM傾

請問Wizard係咩系列?
想要~THX~
ffgghhjj 發表於 1-12-2014 02:17 AM
請問Wizard係咩系列?
想要~THX~

你好
這是WAP系列

SIZE跟SHF相若
但上色、細微位沒SHF般仔細
7/12 一推!!!!!!
10/12 一推!!!!!
13/12 一推!!!!!
16/12 一推!!!!!!!!!
17/12 一推!!!!!!!!!!!!
21/12一推!!!!!
31/12前交收每件減$10
23/12 一推!!!!!!!!!!!!!!
25/12 一推!!!!!!!!!!!!!!
請問有冇拉打Riderman?
tolete 發表於 25-12-2014 11:03 PM
請問有冇拉打Riderman?

無啊!

Thanks.