Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HotToys 1/6 Star Wars Teaser: "The Circle is Now Complete" !

應該是替新戲造勢吧,相信會趕及明年尾前出到,其實ss darth vader 已經相當唔錯,就咁睇以為係真人,主要是件披肩好貼服

真係正都會買,可擺埋除頭盔造型

Darth Vader 設定錯咗,手套只有直坑紋或甚至光滑無紋,橫紋根本就錯晒!

wiswis 發表於 30-11-2014 11:19 AM
Darth Vader 設定錯咗,手套只有直坑紋或甚至光滑無紋,橫紋根本就錯晒!

橫紋係 A NEW HOPE 時期設定

HT d 野聽住先, 2016 Q2 都唔知有未??!

好多野都擺張相出黎之後影都無找數, 好似MJ 最後又話拉臣唔批, 成日係度自high

呢set正!
可以一入!
希望不要太貴、太大盒
kevin6 發表於 30-11-2014 11:43 AM

原來如此!謝謝說明
希望可以出到Medicom翹手動作
kevin6 發表於 30-11-2014 11:43 AM

真係可怕,得張側面圖已經有人photo hut,
仲要一知半解就插咗HT先…
btw,黑武士已經入咗好幾年前SS ANH嗰隻,
依家HT又係出ANH,所以可以pass…
如果HT出Boba Fett一定好多人買過呢兩隻。
我比較想要年輕的歐比王&安那金
chshting 發表於 30-11-2014 10:11 PM
真係可怕,得張側面圖已經有人photo hut,
仲要一知半解就插咗HT先…
btw,黑武士已經入咗 ...

師兄, Boba Fett真係好型, 但我不認識佢既身世, 可以介紹一下佢嗎? Thanks
Boba Fett ss都出得唔錯,首先吸引的是舊化,果時唔係咁興

說回人設,老實講每套戲裏的人設有好多時都錯漏百出,畢竟拍套戲都要一至三年時間,拍拍下跟唔返都唔奇,t2無啦啦都黑底衫變灰,黑武士沖完涼都有幾衫可替換吧,說說笑

做figure有些細節刪減在所難免,最緊要唔好大錯,都可接受
交叉人 發表於 29-11-2014 10:49 PM
叉隻腳埋去到時真係賣樓都唔掂,這個不是坑,是深淵

不是深淵, 是無底深潭 {:1_232:}
chhnpng 發表於 1-12-2014 03:46 PM
不是深淵, 是無底深潭

簡直係吸金黑洞啦,要去返五次元空間叫自己唔好買HT:help:
hulk123 發表於 1-12-2014 11:13 AM
師兄, Boba Fett真係好型, 但我不認識佢既身世, 可以介紹一下佢嗎? Thanks

Boba Fett 係 Jango Fett 個親生仔, 即係 EP 2 Jango Fett 身邊果個細路, 長大後在 EP5 EP6 裏做左賞金獵人, 捉左 Han Solo 比 Jaba the Hutt, 最後比沙漠巨蟲食左落肚 {:1_210:}