Toysdaily 玩具日報

樓主: hkfelix1984

[分享討論] SHF DragonBall Z - 布洛尼

8888 shf 悟空 sdcc正到爆。。。仲會有人係佢度訂野。。真係無計,同一招式
hosnake 發表於 28-11-2014 12:50 PM
現時果間剛打嚟,話我訂既行無貨,要加/減錢轉日/美版.....!

點解咁多鋪有得訂係要搵佢訂:(
[quote]hosnake
小堅 發表於 28-11-2014 01:40 PM
師兄,佢擺明就呃你...
佢有可能見依家個價好,所以拎左去賣先...
之後仲要局你加錢轉其他版本...

有美版相信得一間
hosnake 發表於 28-11-2014 02:35 PM
長期Dispay一系列天價龍珠SHF個間...

ic...
尋XX...  
yugi 發表於 28-11-2014 02:44 PM
有美版相信得一間

呢間BLASKLIST左...
寧願買現貨都唔會去呢間到訂...

呢間野出晒名係卜街鋪..............
玩具 發表於 28-11-2014 02:57 PM
呢間野出晒名係卜街鋪..............

所以我永遠都唔會幫襯呢間...
去INS訂多數去國寶搞...
hosnake 發表於 28-11-2014 12:50 PM
現時果間剛打嚟,話我訂既行無貨,要加/減錢轉日/美版.....!

因為呢 !
佢地等齊訂單... 月尾去港魂訂
點L知果一月開始... 港魂正正就係為左針對鋪頭代訂港魂野賺差價
而提前截訂
咁佢咪幫唔到你訂行貨囉 / 佢行貨訂唔夠數囉
根本果一日佢一早就知道會無貨交啦 ! 點會今時今日先知唔夠貨呀 !
擺明到等到今日睇環境先決定點做 !
炒唔起 ! 咪搵隻貨俾你囉... 反正插~
而家有鑊氣 ! 咪今日先同你講... 將責任轉嫁返去你身上
:67:
玩具 發表於 28-11-2014 12:11 PM
斯路靚 ! 係關節鬆... 加上隻野輕就比較唔穩陣... 搞到玩上去少少無癮
菲利常態面相麻麻... 亦企唔穩...  ...

多謝師兄提點。仲打算後追。。不過而家好貴,出得好都唔入,更枉論原來無想像中咁好!
記得菲利有個只懂一段變身的哥哥,那個變身後的外形也很好看咧……【忘了他叫甚麼名:DD】
不知道會不會杜格斯會不會有未來版本…我比較那個超撒亞人髮型…:shy:
yugi 發表於 28-11-2014 02:43 PM
點解咁多鋪有得訂係要搵佢訂

之前五六隻都喺呢間訂都無出咩問題...
當然佢哋開嘅神物天價實在不敢恭維......
布拉度 發表於 28-11-2014 03:47 PM
記得菲利有個只懂一段變身的哥哥,那個變身後的外形也很好看咧……【忘了他叫甚麼名】
不知道會不會杜 ...

菲利哥哥叫古拉!!!
玩具 發表於 28-11-2014 12:11 PM
斯路靚 ! 係關節鬆... 加上隻野輕就比較唔穩陣... 搞到玩上去少少無癮
菲利常態面相麻麻... 亦企唔穩...  ...

C HING...我好同意你

龍珠shf...除左sdcc魔童 悟空 同 超3悟空 菲利無入...我隻隻都入齊

而 菲利 個膊頭位亦係我無入o既原因...實在太礙眼啦

btw...今次隻 borly 真係超水準..一張金牛唔洗 咁大隻...

加上市面上 borly 既產品唔多...我對 borly 太有愛

我係魂shop訂左3隻 :(
玩具 發表於 28-11-2014 03:02 PM
因為呢 !
佢地等齊訂單... 月尾去港魂訂
點L知果一月開始... 港魂正正就係為左針對鋪頭代訂港魂野賺差 ...

咪就係, 佢地都係上網訂集中慳運費, 一知截左就已經知無得俾貨你啦, 我訂果間都有咁既情況不過佢當時已經立即行動去日本訂, 亦無話會加價, 最多係話運緊過黎要遲幾日先到, 總之有貨俾我