Toysdaily 玩具日報

查看: 8020|回復: 29

[Hot Toys] HT -- Robocop (多圖)

終於到手, 上色真係好靚, 只係對合金成份有少少失望, 好似比mark 42少, 其實當時EB出1/4時真係有心動過, 但真係冇位入, 只好等HT, 而我亦沒有失望, 而家仲好期待隻戰損版, 最希望可以加番隻揸鎗手型, 事關隻可動手型好難先可以揸實把鎗

呢隻係我第一隻HT, 雖然貴咗啲同好少合金,  但起碼都叫靚仔, 所以都落搭訂埋戰損單隻版本. 如果呢隻唔掂, 我就真係唔會再科水買隻戰損.
支持美圖,拍得好有心機!
拍攝效果很好,多謝分享。{:1_208:}
頭像被屏蔽
支持依件
真係好野黎!
呢件真係有買貴,無買錯!
呢隻真係 HT 近期佳作,真希望隻戰損更勝呢隻
"事關隻可動手型好難先可以揸實把鎗" If you have the old one, u can use the hand which holding gun.
ob1edwin 發表於 27-11-2014 10:50 PM
"事關隻可動手型好難先可以揸實把鎗" If you have the old one, u can use the hand which holding g ...

我無舊嗰隻,所以下隻有就好啦
啱啱再睇多次blu ray內近年既訪問, 真係覺得呢套戲唔止機械設定好正, 成個故事都好正.
其中提起avenger, 好中, 唔怪之得硬係情有獨鍾鍾意robocop(無意貶低其他電影, 只係自己喜好)
mj23 發表於 27-11-2014 11:59 PM
啱啱再睇多次blu ray內近年既訪問, 真係覺得呢套戲唔止機械設定好正, 成個故事都好正.
其中 ...

Yes! Robocop is an adult movie indeed.:46:
有無攪錯 !!!! 影到噤鬼正 !!!! !!!! :x
very nice photo, thanks so much
mj23 發表於 27-11-2014 08:28 PM
呢隻係我第一隻HT, 雖然貴咗啲同好少合金,  但起碼都叫靚仔, 所以都落搭訂埋戰損單隻版本. 如 ...

由開盒嗰刻開始,睇得出好正!{:1_220:}
好正呀!!無買錯!!:love: