Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 聖衣神話EX天馬座 - 星矢(車田40週年熱血版)登場!!!

文爺實在太強啦:$~~~~~~~~~~~~
timothy276217 發表於 28-11-2014 02:23 PM
文爺實在太強啦~~~~~~~~~~~~

TIM少你咪仲強..........................過獎喇..........:he:
ray文 發表於 28-11-2014 02:43 PM
TIM少你咪仲強..........................過獎喇..........

無櫃display點勁:oh:

幾個都叫冇櫃.......................:oh:
見到都......火滾呀
E只系出黎打EX海皇架所以都要入:p
文爺,想問幾塊面相有冇咩唔同?眼變左色?
wingsiu 發表於 28-11-2014 03:32 PM
E只系出黎打EX海皇架所以都要入
文爺,想問幾塊面相有冇咩唔同?眼變左色?

同oce一樣, 眼睛再畫過.............(星星眼):he:
ray文 發表於 28-11-2014 11:17 AM
入得金龍, 一於入埋星矢啦................

其實5小強入面,我對亞瞬同星矢都係無視的 . . .
會入呢兩位嘅神話都要同時有3個因素:
1)有閒錢
2)個價賤
3)難得行玩具鋪有無收鑊時 . . .

今朝先留意到金星矢手臂位係唔同:78:

忽發奇想:
請問金色聖衣可裝上原本星矢EX素體嗎? 想買一盒來還原海皇情景, 然後把這個原色星矢素體裝著水瓶聖衣+冰河頭

falcon6k 發表於 29-11-2014 09:59 AM
忽發奇想:
請問金色聖衣可裝上原本星矢EX素體嗎? 想買一盒來還原海皇情景, 然後把這個原色星矢素體裝著水 ...

青銅素體著不到黃金聖衣㗎:49:
認同.......認同:)
本來對呢隻野冇咩興趣,但比文爺D相毒到tim,行過頑仔入左:77:
Kuuga_iwsp 發表於 29-11-2014 01:41 AM
其實5小強入面,我對亞瞬同星矢都係無視的 . . .
會入呢兩位嘅神話都要同時有3個因素:
1)有閒 ...

前兩日都算有好價wor..........有冇出手先~:he:
狂四郎 發表於 29-11-2014 08:33 AM
今朝先留意到金星矢手臂位係唔同

勁wor...........咁都比你發現..........金版線條正d............:p