Toysdaily 玩具日報

[詢問] 超合金VF-25S再販

頭像被屏蔽
THX. 因個倉有貨就到期,所以想一齊寄。
mythsgod 發表於 6-12-2014 08:03 AM
師兄是否在 HOBBY LINK 訂的? 我已查問過, 回覆內容如下:

Thanks for writing! We're very sorry, but ...

ching 咁有再新貨返?我见船仔企硬!(*).
绸上则14-15鱼幾. 外面就16鱼左右.
出左近1個月無乜跌價tim.:no:
上次見顽仔晚上十点几登!!*). 但吾夠半個鐘話sold. 吾知系吾系收起定有熟客即要哂:Q
頭像被屏蔽
mythsgod 發表於 14-12-2014 12:14 PM
暫時仍未有第二批貨返, 但 日本虎虎 仍有不少 17000 YEN 直購沒人 BID, 而且市場上仍然有不少現貨, 日網 ...

thanks ching 資讯.
本來吾想烦麻朋友,等香港平少少就買, 但個價好似差幾遠. 巳叫朋友幫我系日本買了, 岩岩有嘢要寄, 顺便一齊寄過來, 連2次運费都耍每隻1100+.
可能要等多一個月先有第ニ批. 不過系日本都貴過之前1000yen左右了!但仍有好多貨.
頭像被屏蔽
mythsgod 發表於 14-12-2014 01:21 PM
11魚+ 算靚價, 我半個月前身在日本, 如果當時知道 HOBBY LINK 不夠貨派, 便直接在當地買回來了

如果有ching系日網之前訂到重平好多. 但11月中滙價應在約0.072. EMS要150$? 如果是10魚多就夠!(如按现在0.065計, 重平至9鱼几tim:shiny:
如果你當時系日本外面揾到, 應連税在16000yen?上月我叫妹去揾都無. 系邊D shop 先有?:p
不過今次最後一次機會有人幫手買了!:$
你去到見平應買多隻嗎!!:he: (HL當時你訂幾多yen?又是秒殺?)
頭像被屏蔽
mythsgod 發表於 14-12-2014 01:56 PM
VF-25S 出貨是11月下旬, 那時候已經是 67 - 68 算了, 而看到現貨是在 大阪電電城, 但賣 19000 YEN, 我訂 ...

運费要幾多?13xxx yen加起應吾駛10鱼?:shiny:
mythsgod 發表於 14-12-2014 01:56 PM
VF-25S 出貨是11月下旬, 那時候已經是 67 - 68 算了, 而看到現貨是在 大阪電電城, 但賣 19000 YEN, 我訂 ...

當時19000左右都平過香港20%喎.
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
mythsgod 發表於 14-12-2014 02:55 PM
頑皮仔 首賣那天好像 12魚有找, 應該又是只返了 1-2箱吧, 所以其實首天 頑皮仔 現貨算便宜的

系啊!但最奇我見佢晚上10時几登, 但不夠半小時話sold. 點解?有熟客打去訂?不是店巳closed?:cool:
頭像被屏蔽
:)我有屋企人下個月頭去秋葉那邊,到時叫佢幫我搞掂好事x雙,唔使食炒價!