Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 重妄想!! 非公認戰隊萌萌槍

雖然我唔係睇開戰隊系列, 只係美版嘅 Power Ranger 就睇過下咁,
但係非公認戰隊入面, 三位隊頭員所使用嘅武器兼變身器同通訊器 MMZ-01 萌萌槍著實係過癮之作,
一個 Figure 搖身一變就變為戰隊使用嘅武器,
呢支萌萌槍作為 1/1 比例製作, 跟足原作之餘佢嘅音效同樣係咁正,
雖然自己唔係非公認 Fans, 但係都忍唔住入左支嚟玩,
佢仲可以同萌萌刀玩合體, 不過仲未到手, 依家就玩住支槍先~

Figure mode

槍 Mode

支槍仲可以發出幾種聲效, 只要喺槍柄入兩粒 LR44 鈕型電池就攪掂

玩下聲先~

Thanks for reading~
頭像被屏蔽
{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}
Ching 咁橙要厘喺廁所玩!
{:1_237:}{:1_237:}{:1_237:}{:1_237:}{:1_237:}
我都有玩呢set,仲要係雙鎗單刀,呢支鎗跌價到二三魚算抵玩
我都係2鎗1刀,2支鎗仲要係一出就買
蠻有趣,多謝分享。{:1_208:}
支 MMZ-00 我就唔諗住入啦, 因為佢係反派用槍,
過幾日等埋把萌萌刀到手, 到時玩合體一定仲正!
繼萌萌槍之後, 萌萌刀亦喺今日到手, 玩合體超正!!

合體!!

刀鎗互配,不錯的分享。{:1_208:}