Toysdaily 玩具日報

查看: 9845|回復: 20

[詢問] 請問BANDAI只超合金R2D2出左未

最近先迷STAR WARS 入左bandai只合金3PO 想知只R2D2係咪未出架?
頭像被屏蔽
我都覺得笨大隻C3po好正,夠重手、有質感!
頭像被屏蔽
超港人 發表於 18-11-2014 12:06 PM
未出
我都想知12pm條Line仲會唔會有?
仲會唔會出R2-D2?

我記得見過監修圖,應該唔會胎死腹中掛~
小弟等唔到.. 訂左ss個隻... 不過係舊化版本... 而家有諗緊訂唔訂ss隻c3po...
wil 發表於 18-11-2014 02:23 PM
小弟等唔到.. 訂左ss個隻... 不過係舊化版本... 而家有諗緊訂唔訂ss隻c3po...

我都差少少訂左SS, 但都係忍住
除非你一定要舊化版。否則SS果只3PO一定唔及BANDAI高質素。BANDAI勁重勁多金屬。D電線仲要係真線 一條一條咁卷埋。SS只係油上去:blame:
最近的魂展都冇晒12PM, 呢條應該已經玩完
redfish 發表於 18-11-2014 02:46 PM
最近的魂展都冇晒12PM, 呢條應該已經玩完

咁...我只3PO點算.....唔通真係要入SS....
我覺得會新一套starwars上影時至突然出番
笨大果隻係好野黎 只係當初定價太高
同埋YEN 價高,後來都$1500買到
Star Wars 7 都做完咁濟,12PM乜消息都冇。隻合金R2D2應該玩完,所以忍唔住訂了SS R2D2頂住先。Bandai或出返時再買!C3PO就是Bandai 12PM

估唔到我個陳年POST都推左上黎XD

我都巳經入左SS 隻R2D2了 其實都唔錯係膠左少少
識玩梗係玩bandai果隻,SS果隻又膠D舊化又吾似,出c3po以高可動黎做賣點認真搞笑!!
我都好想Bandai 出埋R2D2!!! 因為佢隻合金3PO堅正!!!