Toysdaily 玩具日報

查看: 7267|回復: 40

[個人收藏] 我的SHF龍珠..

因為博羅連令我今個月買番17,18號 無閒, 菲利同杜拉格斯...

今日收到...

下個目標係悟飯 :help:

杜拉格斯我都好想入手T_T但而家個價真係貴到喊出黎..
陣容強大,多謝分享。{:1_208:}
kira-yamato 發表於 18-11-2014 11:48 AM
杜拉格斯我都好想入手T_T但而家個價真係貴到喊出黎..

杜拉格斯可玩性算唔錯....普通加超級撒亞人頭+可換面/手型又多...不過真係幾貴..師兄可以去淘or百度搵下二手貨...價格比較合理...
係日本買回來真係比較煩,會平好多嗎?
宇宙之王者 發表於 18-11-2014 12:23 PM
係日本買回來真係比較煩,會平好多嗎?

我係一個日本玩具網買.....新品只有一隻$230 美元未連運費...平過係ebay買...:70:
bb19781108 發表於 18-11-2014 12:40 PM
我係一個日本玩具網買.....新品只有一隻$230 美元未連運費...平過係ebay買...

你都好捨得....{:1_229:} , 如果呢個價,我就係番港買算了,驚運輸出問題就麻煩.
宇宙之王者 發表於 18-11-2014 05:46 PM
你都好捨得.... , 如果呢個價,我就係番港買算了,驚運輸出問題就麻煩.

冇法我喺外國.....運費好金...:unhappy:
隻隻都升天價了... 回想當初個個鬧樣衰... 嗯...................................
大大D收藏都唔少呢!:handshake:
我都想要番 果時未升就成日遲D先算 家陣後悔...
玩具 發表於 18-11-2014 06:34 PM
隻隻都升天價了... 回想當初個個鬧樣衰... 嗯...................................

講得對~~~~~~~!
玩具 發表於 18-11-2014 06:34 PM

超3都勁樣衰....唔知買唔買返好...
唉 . . . 我都好想後追,但無財力 . .  .
只希望再版就好了 . . .
我都想入番隻杜拉格斯同埋比達番尼:help: