Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 熱血祭參賽作品

將啲已經係其他網發表過,仲要係年多前既成品參加比賽,就好像今年模型展有人將模型店DISPLAY的成品參加比賽一樣,唔犯規,但感覺好奇怪...
如果參賽條件沒有列明作品是不能曾經參與他展,這確實是可的。
只要參賽者認為提交的作品已是他最好的,便可以了。
而且提交曾參展的作品出賽,等於將作品的優點及缺點提早告訴對手,沒有對自己技術的自信是交不出來的。{:1_203:}
reuse the old stuff...:ar:

所以我今次唔參加,砌唔切{:1_234:}
小弟都砌唔切.....:die:
其實今次熱血祭既目的係分享
唔係比生死 ^_^
日報方面亦只係安排左一啲獎牌俾大家作個紀念而已
在我立場   我只希望大家開開心心去分享自己既作品
因為我都係一位model marker   我明白每件作品製作時所付出既心血同時間
亦好希望公布作品時能夠有人欣賞  那怕是只看一眼吧
但功力是需要不斷練習的去積聚

今次的熱血聚只不過找個藉口給大家去砌個模型吧
而且評審設有多個獎項   玩一下又何妨呢  ^_^
砌不了新作品  用舊的也不壞吧  她一樣是你自己一手一腳的去砌出來

大家最緊要好好享受砌模型的樂趣嘛  大家努力啊
11月30日才截件  還有時間呢  ^_^

白狼