Toysdaily 玩具日報

[非官方產品] 舊物新入~~FPJ空派

一直想搵番FPJ空派~~可惜一係ko,一係貴到嘔~!!機緣早排有位網上師兄割愛,雖然係2手,但好新,同埋100%確定唔係ko,而且價錢都ok~!!:shy:
劣圖見諒~~:64:(請無視支架,之前玩12吋,成間屋得呢d架:44:)

先貼幾張原樣,無咩心機玩同影:38:

雖然已經係n年前產品,但真係好好扭,變形簡單直接~!!只係合體好樣衰,一模2用,加上銀劍中空:72:

食番2盒補品先~~:34:

五子集合~~

變形~~

(咁樣應該重到飛唔起{:1_201:})

合體~~~:*

帶番副超~~立即型晒~~

總結~~好似之前咁講~~本身套空派都好好玩,只係合體唔見得人~~加左FPJ add-on之後即刻型晒~~但呢2套野依家都有d貴,加上易中ko,想入手真係要諗諗~~
而另一套add-on真係垃圾,膠料差,已經有好多位白化~d位又鬆緊度不一~~應緊嘅就鬆,應鬆嘅就緊到要夾硬黎~:blame:
不過本主佢有增高件,加埋個腰甲都幾好睇先買~~:78:
頭像被屏蔽
有ADD ON 同冇 ADD ON 差好遠
加add-on除左有番d手手腳腳同型仔晒之外,合體仲結實好多!!!