Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 好寒酸的玩具節---11月14日現時點TOYS SHOW(極速影完走人)

剛剛巡場真係多了一班經紀佬!但最搞笑係近佢地入口間鋪不斷播“鬼新娘”:Q,分明趕佢客!:DD
垃圾
講完

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
有冇cos 靚女相睇呀?
行過上去5min,似去咗樓盤展銷會:Q

現時点=現時老点:he:
有錢執都唔去幫dPK造勢
根本醉翁之意不在酒....

SORRY,係一班黑衣特工的包圍下,我冇吉士行埋去影斑靚女相

講真,我昨日見到一D玩家係個展覽門口睇到班西裝友就窒左一窒,直程調轉頭走
張宣傳圖做乜影咗去信和果邊?!(仲特登影到好多人流過馬路咁款)

誤導?!:50::53:
啲展品係咪搞緊創意crossover?
高達x星戰
戰隊x拉打
同樂富果個比相形之見拙:36:
炒價仙人 發表於 15-11-2014 06:55 PM
張宣傳圖做乜影咗去信和果邊?!(仲特登影到好多人流過馬路咁款)

誤導?!

影信和個幅相係展區入面D牆紙圖.

吾講吾覺.師兄一言驚醒夢中人

我14號都去咗, 10mins都唔洗閃人, 4個字型容現時點的玩具節"不知所為":angry:
擺幾盒野出黎就叫展覽
成個場加埋佢十分一都冇
跟本成個場ge玩具舖每一日每一個月都係玩具節洗鬼佢做呀
好心佢咪係到搞搞震啦,原本一個小樂土你都要黎破壞佢,你做人做到咁不接埋死開返去炒金舖藥房把啦!
{:1_213:}{:1_232:}
廣告真係用咗信和果邊既相...........:blame:
炒價仙人 發表於 15-11-2014 06:55 PM

誤導?!

仲要有車經過時影即係影個時間都好誤導:x
asaleong 發表於 14-11-2014 11:55 PM
相信吾少師兄屋企D玩具仲多個佢個爛鬼玩具展

我尋日經過, 見間日本嘢執咗, 見有幾條COSPLAY女入去望真D (都唔係太差, 不過後悔早知唔入留個好D嘅印象) 見入面有幾件唔知乜玩具同西裝友, 咒罵售樓處做乜整D HEA玩具HEA人, 而家睇番個POST先知原來嗰度係"玩具展", 真係XYZ