Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SD GUNDAM NEXT 23 出左

之前 full set 最平要 !$*,仲要好快無貨

尋日行過188 見 full set !@*,似乎大貨已返:)

今彈質素 ok,大家可以放心入手

EXIA A/B 當然必入,一隻有 GN Sword一隻有盾…
哈姆隻武者同 g self 組件都算幾多,都幾抵玩:shiny:

最搵笨係隻 MA,幾乎一件過…:what:
我都想要隻 Exia,知唔知邊度有散買??
笨大一如以往,
拆開AB兩隻,
好彩小弟唔好EXIA啫,:(
只係入左隻 須佐:!
質素明顯好過上一次, 整體都ok. 不過唔知係咪我唔好彩, 隻衰左之男手寸個柱位cut得太多得一半 = = EXIA打算用多出的mk2 同人換
0tom 發表於 21-11-2014 05:57 PM
質素明顯好過上一次, 整體都ok. 不過唔知係咪我唔好彩, 隻衰左之男手寸個柱位cut得太多得一半 = = EXIA打算 ...

我隻須佐之男都係咁...左手cut得太多,短右手一半......
上色係好左...不過d膠都係偏軟...

btw,又中招,exia缺件......
♂ 發表於 21-11-2014 10:41 PM
我隻須佐之男都係咁...左手cut得太多,短右手一半......
上色係好左...不過d膠都係偏軟...

我果隻巧合地都係衰係左手, 莫非機如其名衰親都左邊?
缺件方面我以前都中過伏, 而家每次都迫住要check件.
0tom 發表於 22-11-2014 02:15 AM
我果隻巧合地都係衰係左手, 莫非機如其名衰親都左邊?
缺件方面我以前都中過伏, 而家每次都迫住要check件 ...

22之前都未試過缺件,錯件

如果次次都要check件好麻煩
d件又細又多,唔拆出黎都幾難check件
♂ 發表於 22-11-2014 07:44 PM
22之前都未試過缺件,錯件

如果次次都要check件好麻煩

我係掉轉近期冇9彈時試過兩隻左手, 係幾麻煩, 不過如果住得遠又出左問題時就更加麻煩.
其實冇預先睇過開箱文知大約有咩件真係好難check,不過至少可以避免到手腳錯呢d個案.