Toysdaily 玩具日報

查看: 3545|回復: 10

[個人收藏] 食玩/景品: 指頭拉打Drive登場,66mm可動拉打,青銅聖鬥士5小強

66mm高,Masked Rider
可動度唔會滿意,唔可以怪佢可動低,唔知點講,點擺都唔好睇
不過雙水晶眼就是幾吸引

只入W 及 斬月.真

指頭食玩 Masked Rider Drive 登場

這系列已變到好似1年出1次咁,而今part也只有5款........
今part兩隻鎧武,造型本身太多色,這指頭蛋當然...冇可能做得出色...

新主角
幪面超人Drive Type Speed

TRIDORON-3000
太細隻,如果能做到剛剛好 好似個外盒咁長,才值得讚

上一代主角最強form(暫時)
鎧武 極鎧甲 Kiwami Arms

全靠佢唔出色 才能睇得清心口d圖 好似d日人公仔佬d紋身 (我指多圖案及頻色)

中期form
鎧武 勝鬨鎧甲 Kachidoki Arms

Bandai出品
Saint Seiya - Devil robots Figure Collection

外型滿意,但under 3草一隻 ,幾貴...
呢套 新生青銅聖衣 ,我記得是在零食x語買的,每盒入面冇糖,就當這套的 #飾景品
還有一款是沙織,我唔知點解冇入

天馬座星矢 Pegasus Seiya

天龍座紫龍 Dragon Shiryu

白鳥座冰河 Cygnus Hyoga

仙女座瞬 Andromeda Shun

鳳凰座一輝 Phoenix Ikki

五小強 & 66mm 拉打唔錯, 支持!
不錯的分享。
可動拉打的可動性有相當的可玩程度,外形也不太粗糙。{:1_226:}
支持新生5子~~~~~~~~~
聖鬥士公仔幾靚喎!!
Lau 發表於 11-11-2014 11:54 AM
聖鬥士公仔幾靚喎!!

唔錯唔錯
好似有出過12黃金聖鬥士,更q版的 (應該是另一個系列)
AJ兄果然強呀食玩都玩埋..........套星矢我都好似有入.........連埋娜姐........{:1_203:}
ray文 發表於 11-11-2014 12:20 PM
AJ兄果然強呀食玩都玩埋..........套星矢我都好似有入.........連埋娜姐........

聖鬥士買小好多了 ex 都係得兩隻
太貴又可玩度低 神話係佢你d分享可以了 :p
阿瞬個樣好頹{:1_374:}
謝謝分享,不過對我而言,昭和之後無拉打!