Toysdaily 玩具日報

查看: 11860|回復: 23

[分享討論] 重塗Marvel Legends黑寡婦10/11/14更新(傷眼愼入)

今次重塗黑寡婦,當然又係簡易偷雞版啦,:((點都好,又係自己收貨算!:shy:)

又係抺左原裝油先啦!

跟手上左眼線,再上眼白.

上眼珠同眼影.

上眼眉同嘴唇.

執漏...

當然同似Scarlett Johansson重有斷距離啦,不過一定好過原裝油先:DD

朋友講似官恩娜...:no:

比個原裝樣大家睇,比較吓...:78:

多謝你重有睇到依家...:77:

10-11-2014更新加相

多謝 qi28dedashu兄指導,完成呢隻短髪版BW,油得唔似係我手工問題,都係果句,我盡左力架啦,自己過到自己先:34:

因為我又偷雞既關係,我無將頭髮同面分開(其實係我唔識分{:1_372:}),成日比頭髪頂住,好難油,所以油左三次先過到自己...{:1_206:}

因上次長髲版比人話隻眼唔咁大,眼影又大重,今次油大D隻眼,眼影又輕手D,(邊個話?埋話我油極都似官恩娜果個囉...:36:)

都係果句,係傷眼架啦,要插請輕手D,謝謝!:64:
第一個十卜下先,支持重塗
我選原色.............
又真係幾似官恩娜:DD

咁大鑊?:@
如果C兄覺得私煙係靚女,似佢我都會高興既:(
不過如果C兄覺得私煙係怪物,而我重塗又真係似怪物既,影響到你眼睛,在此對C兄說聲抱歉.:64:
始終小弟響重塗方面都係新人,各位可以指點吓小弟,令小弟改進,多謝大家.{:1_235:}
廁所仔 發表於 9-11-2014 08:39 AM
第一個十卜下先,支持重塗

多謝支持,下次重塗埋短髪果個.:p
gumng 發表於 9-11-2014 12:04 PM
我選原色.............

無問題,咸魚青菜,各有所愛,:DD
其實係我長髪版中SAD,隻眼高有底差,所以攞來試吓啫!:(

都好,官恩娜都叫靚女先...:(

我想睇未重塗之前個樣,樓主一定有原因先重塗ge
记得做面相一定要涂鼻孔 不要涂太大 涂好了面相会跳出来层次 ,,,【用深棕红涂】
qi28dedashu 發表於 9-11-2014 08:36 PM
记得做面相一定要涂鼻孔 不要涂太大 涂好了面相会跳出来层次 ,,,【用深棕&#324 ...

qi28dedashu 發表於 9-11-2014 08:36 PM
记得做面相一定要涂鼻孔 不要涂太大 涂好了面相会跳出来层次 ,,,【用深棕&#324 ...

明白了,現在重塗短髪版中,會記得塗上鼻孔的,:64:
好靚:):):):):)
其實油得幾靚,不過變左唔似...
Support~ 加油~

多謝讚賞!....:77: