Toysdaily 玩具日報

查看: 6439|回復: 10

[玩具攝影] Vrabe gundam (Nu Ver. Ka Custom colour)

Vrabe gundam (Nu Ver. Ka Custom colour)

關於呢隻Vrabe Gundam, 小弟其實都唔係好清楚個底.
大槪係Gundam build fighter 嘅漫畫版外傳... 不過, 係單色漫畫入面, 佢同Nu係冇分別嘅, 多左兩把槍only
(有C兄糾正請隨便)

第一次見到佢係喺某期電擊hobby,
原設計>出淵裕 + 監修> Katoki + 制作> Naoki,  哇..個集合3代高手嘅成品

帥到掉渣...

唔駛講,即刻整盒Ver Ka, 跟佢colour scheme, 爽!

PSed

呢隻Nu真係近年經典, 期待PG unicorn
謝觀賞~
NT-1 color scheme :35:
舊化做得好好 {:1_377:}
舊化做得好好, 但我自己就唔做 NU 的舊化, 因為覺得在太空用唔會咁殘.
靚到冇朋友,一流作品:$
舊化的感覺

著實不錯啊

謝謝分享  ^_^
白狼 發表於 18-11-2014 12:33 PM
舊化的感覺

著實不錯啊

thanks a lot! 版主
舊化做得不錯,多謝分享。{:1_208:}
舊化效果{:1_377:}, 攝影效果{:1_377:}
WONDERFUL{:1_377:}~~~~~~~~~~

舊化做得好好 !!!!!!