Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Sleepy Hollow: 1/6th scale Ichabod Crane Collectible Figure

sk9091 發表於 9-11-2014 01:52 AM
真係唔知呢個乜水 你又講得出係無頭谷 又係尊尼的代表作之一  依家D CHING 講野都幾難明

BTW 依隻 ...

我估位朋友嘅意思如果撇除係恥笑個頭雕唔似而唔知係乜水之外,
認真去睇句說話應該係知有無頭谷呢套戲,又知Johnny Depp有做過呢套戲,
可能因為冇睇過就唔知佢套戲入面係咩角色、個角色係咩身份有咩戲份等等,
其實都唔難理解嘅,起碼我都係咁諗。
ScarletSpider 發表於 7-11-2014 03:05 PM
會買,本來好開心,但真係唔算似,應該眼位出事,因戴左眼鏡後好似,依家差D Medicom果隻似過佢.........

每次睇到你post呢張相 都好羨慕...可唔可以post medicom 個隻close up相睇下ar  scarlet 兄
pass pass pass......{:1_220:}
個樣真係唔得...但D配件好正....好想要
SB有無實樣睇呀 ?