Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 超時空 超合金展

可變戰士 發表於 23-11-2014 08:19 PM
出極都有, 都唔咪辦法喎!!!!!!!!!!!

呢個超合金展後,好多人已放棄齊套,不少人成套放
頭像被屏蔽
Gainax 發表於 25-11-2014 11:32 AM
呢個超合金展後,好多人已放棄齊套,不少人成套放

擒晚先買返再版25S咋........ :42: 要戒了
雖然hi-metal 細細隻好擺....但又唔算平...特別魂shop個幾盒....hi-metal-R都唔會平得去邊....我就情願加D錢...係DX超合金出啦...又可以同F d機一齊display.....爽好多喎...
比個場境我呀吾該:63:
其實我真係唔明點解有人會對於超時空超合金展有展出新 product / 參考出展 product 會覺得失望,唔通你係想 Bandai 攪個展覽出黎公佈 DX超合金已正式完結了?:(
細細隻hi metal啱拎上手玩,係貴左D。
無論如何, 小弟今次個焦點絕對係晌隻VF-19Advance身上, 其他一切無視中....:shiny:

Hi-Metal R M&M 1J 都用眼尾望過, 佢出先算啦~ :DD
RTHK 發表於 25-11-2014 01:58 PM
其實我真係唔明點解有人會對於超時空超合金展有展出新 product / 參考出展 product 會覺得失望,唔通你係想 ...

師兄講得一啲都冇錯!

做得"機"佬都預咗返唔到轉頭啦~

我只係希望佢要出嘅話,

就要出得夠貨同快啲有貨賣!

唔好下下要我哋高追~

以解我眾"機"民~ "機"渴之苦~

我估HI METAL 頂多都係出元祖同PLUS D 機 F 機變型結構太複雜 都係1/60 受歡迎D
而另外佢都出得VF 19 咁唔知VF 19 改又會唔會出呢

唔滯呀!:63:
我要Hi Metal 杏+橙 掌中鴕鳥VT-1 溝女機呀! :63:
仲有Chinese漁夫帽機VE-1 呀! :63:
頭像被屏蔽
ClvinChn 發表於 25-11-2014 04:09 PM
師兄講得一啲都冇錯!

做得"機"佬都預咗返唔到轉頭啦~

做得"機"佬都預&#21655;返唔到轉頭啦~ <--- 講得好!
25G几&#26102;再版呢。。。:$
11月23日&#12399;&#12471;&#12455;&#12522;&#12523;&#12398;&#12496;&#12540;&#12473;&#12487;&#12540;! &#12392;言&#12358;&#12371;&#12392;&#12391;、&#12371;&#12398;記念&#12377;&#12409;&#12365;日&#12434;祝&#12358;&#12409;&#12367;、2014年11月22日(土)∼23日(日)&#12398;2日間、&#12521;&#12472;&#12458;&#20250;館&#12395;&#12390;開催&#12373;&#12428;&#12383;「超時空超合金展」。&#20250;場&#12391;&#12399;新&#26087;&#12510;&#12463;&#12525;&#12473;超合金&#12364;競演、1/1&#12473;&#12465;&#12540;&#12523;&#12398;YF-29 &#12487;&#12517;&#12521;&#12531;&#12480;&#12523;&#12496;&#12523;&#12461;&#12522;&#12540;壁&#30011;&#12394;&#12393;、盛&#12426;&#12384;&#12367;&#12373;&#12435;&#12398;&#20869;容&#12391;&#12375;&#12383;。&#12381;&#12435;&#12394;&#20250;場&#12398;&#27096;子&#12434;&#12501;&#12457;&#12488;&#12524;&#12509;&#12540;&#12488;&#12392;&#12375;&#12390;&#12362;&#23626;&#12369;&#12375;&#12414;&#12377;!

http://tamashii.jp/event/115/