Toysdaily 玩具日報

查看: 12741|回復: 12

[詢問] 阿寶之子?

what is this? real?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Gandam....WTF... 又係強國炒野?
唔知係眞定假,可能係同人..有人知係乜嗎?
ZZ時期既畫風啊…中間既唔係哈曼會係乜呀?﹗重有黃色頭髮既……馬莎個女咩……
多其 發表於 8-11-2014 11:42 PM
ZZ時期既畫風啊…中間既唔係哈曼會係乜呀?﹗重有黃色頭髮既……馬莎個女咩……

人地寫明係馬沙個妹.....
eddiem249 發表於 9-11-2014 01:05 PM
人地寫明係馬沙個妹.....

自認唔識日文,不過…真係唔明呢套係乜野來的…
這年頭都係食老本啦~~
太創新會被罵得狗血淋頭~:36:
阿寶個仔咁細個已經甩頭髮喇...
睇黎睇去都覺得係當年既一D無出到既片或者OVA,因為D配音員你話係而家既話又真係太OLD SCHOOL服裝,而畫風方面,應該會更好的吧?
這是當年出ZZ時, 月刊OUT(已停刊)的特別惡搞假消息企劃, 叫Gandam O.
另有一頁是MS的.
出現了超越NewType的存在: Stereotype?(懂英文的會知道笑位在哪)

同期有ZZ的介紹.

注意這裏部份消息有混入一些ZZ預定的後期劇情最後是無出的.
(馬沙作為第三勢力出場, ZZ正場原企劃是如此, 但後來到中途決定出馬反於是劇情改成古利明腦殘叛變)
可有MS設定? 我對這比較有興趣。
呢幅圖幾年就出黎一次  之前果次係有人話發現00係多年前的作品:59:
馬沙呢個古羅馬士兵 look 真係好正~~~!{:1_377:}