Toysdaily 玩具日報

查看: 5110|回復: 13

[個人收藏] 幪面超人: OOO.鳥系聯組 & 鎧武.勝鬨鎧甲 (SHF)

這兩位主角的型態,同是於劇集中期登場,所以一同拍攝

鷲 鳥系聯組
Mask Rider OOO TaJaDol Combo

如果唔係再販平左都唔入佢,但以shf ooo系列中,呢隻全鳥質量算唔錯

沒緣買下魂限飛翼特效,唯有用火effect頂住先,唔係d相實勁悶

還是看看另一華麗主角

Kamen Rider Gaim
Kachidoki Arms

外型及配色幾得,qc合格,可動就一般,都夠玩的
好彩一早訂左^^

火繩大橙DJ槍 好聽又好看

旗仔武器真有趣,好有特色

打擊複數敵人,揮舞時真係好鬼無雙!

end

影得D拉打好型! :$
OOO配火炎效果很配。{:1_377:}
謝謝師兄分享靚相! 隻鎧武好正!
支持∼

好圖!OOO鳥系配火炎特效勁夾!{:1_377:}

對翼我又冇
全龍組 我又後悔冇買

你咁樣來毒我 :$
鎧武系素體實在太好~~~:$
如果Tajadol都用鎧武素體番出實正好多~~~{:1_377:}
pein 發表於 4-11-2014 01:03 PM
鎧武系素體實在太好~~~
如果Tajadol都用鎧武素體番出實正好多~~~

同意
但如果番出
可能在真骨雕番出機會大一dd

另外我都好希望OOO,W,555等等在真骨雕番出
色彩好正, 好搶眼~~~~~~
十分同意,好想W同OOO各個型態出真骨雕。:57:
等等……wiki 打錯 OOO 鳥系聯組  TaJaDol Combo 中文……
TAKA 獵鷹、KUJAKU 孔雀、CONDOR 禿鷲…  是 鹰孔鷲 不是 鷹雀鷲……

fggdddsally 發表於 4-11-2014 04:12 PM
等等……wiki 打錯 OOO 鳥系聯組  TaJaDol Combo 中文……
TAKA 獵鷹、KUJAKU 孔雀、CONDOR 禿鷲…  是 & ...

係bor
好野呀師兄 :64:

Sorry AJ :64: …SHF OOO  TaJaDol Combo 拍最多相是那畤同PuToTyra 一起開盒拍…
本想用SIC ver 圖……我想一想都用SHF……
説起真骨彫…我想它出 KIVA W OOO Fourze……
第三彈 空我……我剛看FB 粉精 開訂……