Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mj23

[詢問] 邊度可以買autoart Ae86?

已PM

....
djdavid 發表於 6-11-2014 09:27 PM
玩1:18 就確係需要好多地方嘅,千二都算係好價

少量既都仲可以, 不過我黎黎去去都係鍾意某幾款, 3,4K嗰啲好正但睇嚇就算.

想搵mini cooper monte carlo,但好似唔見有出. 反而砌咗架遙控M車 monte carlo , 都未有時間去試放車:he:
[quote]mj23
mj23 發表於 6-11-2014 03:18 PM
買咗黑色炭紆維頭冚, thx各位

Can ching pm me where to buy black front 86????
jo2joe 發表於 6-1-2015 12:18 AM
Can ching pm me where to buy black front 86????

Cs-models 應該係最平, 過一千可以即時做member 即有9折
原本無諗住入86, 不過原來Rx-7 就出, 所以我都諗住後追返
mj23 發表於 6-1-2015 03:00 AM
Cs-models 應該係最平, 過一千可以即時做member 即有9折

Just bought it, thanks ching!!!!!!!!!:52:
Gerbera 發表於 6-1-2015 03:01 PM
原本無諗住入86, 不過原來Rx-7 就出, 所以我都諗住後追返

唔知rx 7 會否出 project D ver???
jo2joe 發表於 6-1-2015 08:01 PM
Just bought it, thanks ching!!!!!!!!!

請問幾錢呀?。   
jo2joe 發表於 6-1-2015 08:02 PM
唔知rx 7 會否出 project D ver???

我都好想出埋 Project D ver., 不過牽涉到雨宮, 驚個機會細左

Priced $1300, buy over $2000 10% off
Gerbera 發表於 7-1-2015 11:37 AM
我都好想出埋 Project D ver., 不過牽涉到雨宮, 驚個機會細左

What is 雨宮???????????????????????????
jo2joe 發表於 7-1-2015 12:26 PM
What is 雨宮???????????????????????????

RE雨宮 係專改mazda 轉子引擎車,尤其FC FD 嘅改裝廠商,頭D裏 project D 前期及後期之rx-7均用上雨宮嘅部件
Gerbera 發表於 8-1-2015 01:13 AM
RE雨宮 係專改mazda 轉子引擎車,尤其FC FD 嘅改裝廠商,頭D裏 project D 前期及後期之rx-7均用上 ...

need 雨宮 license........:69:
jo2joe 發表於 8-1-2015 01:46 AM
need 雨宮 license........

Excactly ! ! !