Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請幫手報價,Gundam 35周年記念7-11限定商品

小弟下星期出發去日本,想睇吓值唔得值得帶幾盒(如果有機會見到)返來幫補吓。
勞煩各位CHing幫手報價:

1. HG 1/144 RX-78-2 Gold Color
2. HG 1/144 ベアッガイIII   7-11 Color
3. HGUC 1/144 RB-79 鐵球  7-11 Color
4. 機動戦士ガンダム MS Mobile Stand -限定Metallic Color- 一套
5. FW GUNDAM CONVERGE SELECTION V 一套

:77::77:
自己要賺錢仲諗住叫其他人幫你格埋價, 有冇再搞笑D?

自己上YAHOO 都有哂料啦~
多謝樓上提供咁寶貴的意見。
Ching, YQAAAUP
Sorry, can't display Chinese character due to unknown reason....
All become meaningless characters

雖然睇唔到你想講乜,但都多謝你的回覆 :77:
大次子 發表於 1-11-2014 05:59 PM
自己要賺錢仲諗住叫其他人幫你格埋價, 有冇再搞笑D?

自己上YAHOO 都有哂料啦~

我自己都成日上yahoo 格價:)