Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[非官方產品] [價錢帖] 誠造社cute版 超時空要塞 SDF-1

如果唔用黃色會靚好多,加埋sd明美一流:$

感謝樓上咁多位朋友留言支持!:64:
呢款野雖然要六魚(已經可以平平地買盒細廠12"玩),不過如果對MACROSS有愛的話,仍然是值回票價的。
原來是非官方產品,貓貓今年好像入少了很多玩具
出得靚, 好玩咪得, 是否有 licence, 我哋又控制唔到, 版權費亦唔係入我哋袋, 我就唔會介意

如果呢隻嘢有 licence, 係笨大出, 相信賣一千一樣有人會話 OK

6xx 買到咁大, 包裝又算靚, 細節亦算 OK 的玩具, 我覺得 OK, 唔會理咩廠.... 笨大有時某些玩具的質數夠只是山寨大廠咁啦, 但可能要成千蚊
RRAAYY 發表於 1-11-2014 08:45 PM
原來是非官方產品,貓貓今年好像入少了很多玩具

官方a記出的話,應該唔些幾百銀,況且a記接手咁耐都唔覺佢有開新模做新產品,一味轉色食老本。

上年生左貓仔,今年轉左工作環境,入玩具少左,就算買,出post更少,所以小弟肯認真影相的玩具一定有點兒特別之處。
toylover 發表於 2-11-2014 09:20 AM
出得靚, 好玩咪得, 是否有 licence, 我哋又控制唔到, 版權費亦唔係入我哋袋, 我就唔會介意

...

小弟都係咁諗,無版權照玩,只要唔係翻人件就OK。