Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2015年6月 聖鬥士星矢 黃金魂 獅子座神聖衣 / 神台座Set (官圖P40)

"聖衣可動", 咁大件事,屋企D原祖神話真係上神台,同大系同一命運。。。。。
聖衣可動.....
苯大你好野
唔貴都應該買黎玩下
yugi 發表於 30-10-2014 04:15 PM
佢一早出呢個我就唔駛買ex啦

痴線架,咁買法屋企既黃金聖鬥士仲多過rx78{:1_212:}聖衣可動又合乎晒可玩性,又唔會做到shf咁cheap,好想追埋{:1_222:}ex唔開封display盒面、可動就粗玩
聖衣可動...........
咩 size 先, 會唔會只不過係不可脫版既神話ex....太多問題了
不過如果真係不可脫就好, 至少可以係輕鬆玩得上手既玩具
出ex時咪已經sale 可動,又出咩可動。。。。。
godgundam 發表於 30-10-2014 04:58 PM
出ex時咪已經sale 可動,又出咩可動。。。。。

朋友你突破盲點了.{:1_377:}

我都中左b記幻魔拳.....係喎, 當初出ex打正招牌咩超可動架喎!!!!!!!!!
e+又出咩可動
如果拍埋隻omg人馬星矢,發覺設計上都差唔多....

天界篇新故事???黃金的靈魂從柱內解除封印再升呢到黃金神聖衣?!
隻黃金獅子.....好核突下, d設計為加而加咁
出依d仲好,當睇唔到,全制霸師兄就正。。。。。。

加多一隻翼又出多條line
denniskwong 發表於 30-10-2014 05:20 PM
隻黃金獅子.....好核突下, d設計為加而加咁

另我念起以前D薯條版, 汽水版柯柏文玩具!
迪捷路貓 發表於 30-10-2014 05:17 PM
如果拍埋隻omg人馬星矢,發覺設計上都差唔多....

如果唔係突然殺出呢隻黃金神聖衣,其實我一直都當緊omega新生人馬聖衣係人馬神聖衣咁供奉……
Omega 隻人馬其實真係出得幾好, 好過睇電視!

好有x創feel......{:1_210:}