Toysdaily 玩具日報

查看: 11045|回復: 24

[分享討論] MARVEL電影大發佈!!! CA3打內戰,AVENGERS打無限手套

新鮮熱料!!! :*
MARVEL 發PHASE 3 電影名同上映日期, 堅料如下:

Captain America 3: Civil War - May 6, 2016
Doctor Strange - November 4, 2016
Guardians of the Galaxy 2 - May 5, 2017
THOR 3: Ragnarok - July 28, 2017
Black Panther - November 3, 2017
Captain Marvel - July 6, 2018
Inhumans - November 2, 2018
Avengers Infinity War Part 1 - May 4, 2018
Avengers Infinity War Part 2 - May 3, 2019

最搶眼就係內戰吧, 唔知有無機會同SONY講掂數, 拉埋蜘蛛俠一齊拍呢?? 期待!!

一口氣發放的各電影標提.....哈哈CIVIL WAR 隻字也太大吧, 完全食住左美國隊長!!

Trailer

http://youtu.be/Pdz7lhGwkck
Captain America Civil War LIVE from youtuber crazymj

http://youtu.be/OKeswcdsOoU
Black Panther concept art

Black Panther 演員 Chadwick Boseman 會係 CA3 出場
頭像被屏蔽
咁Civil War得一集!?
但咁少角色點打到Civil War?
咁怏講到咁遠,到時啲演員續唔續約都成問題?
希望唔好加入太多強國原素,老變4已經被佢地強姦得體無完膚:70:
Mcfarlane 發表於 29-10-2014 03:08 PM
希望唔好加入太多強國原素,老變4已經被佢地強姦得體無完 ...

應該一早簽左約,如果唔係唔會公佈。
:76:
Mcfarlane 發表於 29-10-2014 03:08 PM
希望唔好加入太多強國原素,老變4已經被佢地強姦得體無完 ...

好多演員一簽就6部, 9部咁簽, 所以應該唔怕突然要換人呀~

captain佢都之前簽了6部, (cap1, 2, avengers, avengers2, cap3, 都仲可以拍多一部~)

反而RDJ依家完o左舊約, 就可以一兩部咁簽~
導演公司個邊醒目,一份合約簽咁長,唔怕無人拍,最怕加人工,RDJ 咁經典拍埋第4集可收爐比其他英雄上位,CA 3集應該都夠晒數,CAP A之死換演員,THOR 2 有D難尾,拍埋第3集好收工啦,其實一套英雄個人電影可以加入一D唔係太高人氣既相關連英雄角色去配搭吓,可能會有更多火花,好似CA2咁一大班大咖!
Money, money, money...  for Marvel.

Still look forward to see all of them! :36:
1套Captain America 3就講Civil War, 咁套野至少3個鐘啦
係咪已經攞返Spider Man同Fantastic 4個版權先, 唔係點夠腳分2派