Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 嘉美尤

[分享討論] 港魂SHOP, 訂SH格古達, 真心"廢" !!!

頭像被屏蔽
bigjohn2hk 發表於 2-11-2014 11:32 AM
依家港魂訂嘢唔使俾郵費? 要既係幾多?

要比俾郵費的,一般四草,但有Club 積分比返你($1=1POINT,700POINT 可換一次運費),所以你有同佢買開野基本上係等於免運費的
....但問題係.....冇野買

所以你冇point的話,加埋等於街鋪訂價一樣.....

其實之前都OK的,每月魂限最少都開到一兩樣,價錢有d比街鋪更平,佢cut order 又遲,可以最後先落order,每月返貨真心快的
但之前D YEN 唔穩定就開始同街價好大落差,希望今次魂展威返次啦,最小都有隻OCE 處女就好了
港"暈"就有佢份:what:
3/11PM11:00突然港魂又開訂!
究竟玩乜嘢?停下...開下...停下...開下?
饑餓式銷售,每次放少量,造成好少貨或搶手的假象。

實際連生產都未開始。
####又有得訂了####
Seriously, we should go and occupy Central and stick up posters saying "我要"真魂SHOP"! We need to stick a banner of 我要"真魂SHOP on 獅子山 too! This is much more meaningful than what they are doing at the moment.. {:1_377:}
####又有得訂了####

處女座+格古達 *0* ordered
真係開Tamashii 2014 魂限4件!!!  :$

成日話港魂廢個d, 不如又諗下如果無港魂, Tamashii 2014 呢類會場限定班水貨佬會開你地咩野價? 無港魂姑仔個d訂價會唔會平俾你?
呵呵~~

我個人覺得, 人地幾時cut訂, 幾時開返, 我地真係控制唔到, 背後係哂咩原因早過日版cut訂真係無人知.(可能真係地區限定配給?)
但起碼市場上多一個選擇絕對係好事.  價格亦可以平衡返.  試諗下如果市場真係得返姑仔精粉獨大, 價格會係點?

港魂係笨大官方授權, 訂左一定有貨, 唔會加價, 係甘多.

Pre-order VEGET again a little bit time of this morning:help:
HakiRyu 發表於 4-11-2014 01:04 PM
Seriously, we should go and occupy Central and stick up posters saying "我要"真魂SHOP"! We need to s ...

Supported. We should occupy 瑞記Office
SUPER_J_TO 發表於 5-11-2014 05:37 PM
成日話港魂廢個d, 不如又諗下如果無港魂, Tamashii 2014 呢類會場限定班水貨佬會開你地咩野價? 無港魂姑仔 ...

算巴啦,冇得訂就話人癈,有得訂就要跟滙率先得。