Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 九龍宋公明

[玩具攝影] 後追戰記4.Kre-o變形金剛.建造派.破壞者Devastator (6体合體)

睇師兄玩得咁Pro都應該落咗唔少心血,剩係影相都花唔少時間啦:shiny:勁呀{:1_377:}
樓主,睇完你D post我都中毒後追!但找不到Long Hual and Hook.
請問樓主同各師兄能否幫忙?
Damonyu 發表於 29-10-2014 08:31 PM
樓主,睇完你D post我都中毒後追!但找不到Long Hual and Hook.
請問樓主同各師兄能否幫忙?

淘x幫倒你!!!
哩set Combinders屬於wave 1, 現在最新是wave 4, 所以約出了2年時間,在香港較難買齊 (一set只有4人,有2名成員要散買),在淘寶較易買齊~我見淘寶有主體加Hook,yahoo bid有單買long haul,前兩天都有師兄pm我問,所以價錢arm就早日一家團聚!! 我pm條link比你:^

多謝支持,有同好們既回覆真係好感動!! 我地一齊放毒,推己及人!!
多謝樓主同snoopy師兄幫助!!
期待樓主出多D好post!!
Damonyu 發表於 30-10-2014 09:19 AM

http://bcove.me/9885f83m

美國官網拍既VIDEO都好有心機!!
哩條係建造派踢波片~{:1_219:}

我黎緊會繼續出Kre-o既post~
同埋平時都響外國網站睇到唔少好野~
都會整理後放上來share~
到時大家繼續交流!!{:1_208:}
Damonyu 發表於 30-10-2014 09:19 AM

唔洗客氣,我都係俾公明兄毒倒而後追嘅一員,唔計等淘x運輸時間,用咗一星期去高追翻G1的所有合休派,加油了
[quote]snoopy123
[quote]snoopy123
我衣加都後追緊D合體派,差戰鬥派同建做派,不過只得海狂,Abominus同保衛者齊set,其他都差D袋裝。
有D真係太貴,所以用其他角色代替做睇五人T_T
嘩! 直情同原版合體冇得比呀:78:
頭像被屏蔽
敢問樓主的配件從那裡入手?我見有些是Kreo的配件,不知道那裡有散件買
Laputahon 發表於 28-12-2014 04:19 PM
敢問樓主的配件從那裡入手?我見有些是Kreo的配件,不知道那裡有散件買

Kre-O的補件我是掃Kre-O系列的特價產品
來源是各大豆豆城、心水堡玩具散貨場、游麻地現匙典、灣仔玩具街散貨場等等
其實巡下都會不少斬獲

如果有咩作品同製作過程都歡迎分享下~!! 可以到Kre-O專題帖分享!! 期待你既作品~{:1_377:}
頭像被屏蔽
謝謝公明兄,黎緊假期去掃下貨先^^