Toysdaily 玩具日報

查看: 6731|回復: 20

[詢問] marvel Legends 小問題

請問有冇師兄可以話我知邊度會有多d marvel Legends之類既野賣?
岩岩開始接觸希望大家幫下手多多指教:78:
如果未入坑, 建議你搵返舊toybiz果批 (已停產)
相比之下hasbro果d唔入流
師兄可以去yahoo搵搵舊款,較新嘅玩具反斗城都會有機會搵到 :78:
至於舊toybiz款...... 量力而為啦  :(

你上去望下,呢個網站有齊,歷來既ML
marvellegends.net/Line/MarvelLegends.htm

toybiz果d呢,停曬齊架啦,不過有d係淘佬同E悲等,都有機會搵到番
平至幾十,貴至過千都有

其他孩佬出既呢,就一般百貨公司及豆城、雞旺,ins點都有
不過遇著d大熱角色呢,就實比人炒
你唔介意,可以pm我,再傾下都得
可以去銅鑼灣 "洪興"附近D玩具店望望!!
KLN 就MK INNS及SINO 都有幾間!!
其他地方就各大TOY'RUS & 吉吉島!!
網上就YAHOO & 淘老(可能有流野)!!

toybiz ML大多數受歡迎角色都天價, HASBRO ML就好小小,不過受歡迎角色都唔平。。。。。

ML小弟玩得唔多, 你可以去小弟的BLOG望望
http://gumng522.blogspot.hk/
gumng 發表於 24-10-2014 02:15 PM
其他地方就各大TOY'RUS & 吉吉 ...

Nice Blog:)
I want to get into the Marvel Lengends Infinite 3.75'' figures too.
Could you PM which stores in INNS and SINO that you recommend please?

Any tips would be appreciated. Thanks in advance.

唔該哂咁多位師兄教路:77:

師兄你個blog好得! 我係街都忍唔住逐頁睇:$
Chockles 發表於 24-10-2014 03:32 PM
Nice Blog
I want to get into the Marvel Lengends Infinite 3.75'' figures too.
Could you PM w ...

小弟唔見意你買2014年第三季即將推出的 Marvel Lengends Infinite 3.75''figures, 它的前身marvel universe (mu) 3.75" 從2012推出直至2014今季的3.75"都還可以買, 即將出及以後再出的Marvel Lengends Infinite 3.75''figures大部份都cut了腰關節, 基本上可動性比早期的mu更差, 相信將來推出的3.75" 只會更差, 無謂浪費金錢!!
stephen727 發表於 24-10-2014 06:16 PM
唔該哂咁多位師兄教路

網上好多ml神人, 特別係toysdaily "for example davil兄", 小弟個blog連入門都不如, 希望幫到你....
TOYBIZ的ML先至係勁野,不過宜家想買就貴到飛起啦:56:
tolete 發表於 25-10-2014 05:30 PM
TOYBIZ的ML先至係勁野,不過宜家想買就貴到飛起啦

TOYBIZ可一不可再,我都係揀角色入,係拍賣捕下有冇人放二手
就算一手,如果出得好的,我覺得都值得抵兩隻孩記的價錢:D

除非師兄有好多 多餘錢好鬆動可以用

否則買Toybiz  最好抱住 平常心 見到價靚先買

TOYBIZ基本上係街到無咩可能買到靚價全新  唯一係上網買

建議師兄可以先買左HASBRO 果D先  平D易D搵

師兄玩好多玩具  好正

小弟而家淨係玩ML
我都係新手想問,點解隻toybiz deadpool 咁貴,同埋隻cable 都唔平,點解的……
windowxp 發表於 25-10-2014 09:11 PM
我都係新手想問,點解隻toybiz deadpool 咁貴,同埋隻cable 都唔平,點解的……

因為有人氣又出得好~~~:43: