Toysdaily 玩具日報

查看: 2837|回復: 12

[分享討論] 4年後見The Amazing Spider-man 3

4年後見蜘蛛俠!《The Amazing Spider-man 3》首張海報曝光
by 爆炸哥

《The Amazing Spider-man》頭兩集評價都唔錯,不過Gwen Stacy死嗰一幕,應該令唔少冇睇漫畫嘅蜘蛛迷心碎,唯有期待Mary Jane擔正啦。第3集,《The Amazing Spider-man 3》首張海報啱啱出咗喇,上面寫住:「The Greatest Battle Lies Within」正如我哋噚日報道嗰張「超級英雄電影時間表」一樣,等到2018年6月先有得睇,到時Sony會唔會大發慈悲俾蜘蛛仔加入復仇者聯盟?
http://www.gameover.com.hk/?p=170310

流野!真海報不會有 DESIGNED BY 乜乜水 ...  {:1_216:}
fan art??????????????
18年邊會咁快有海報:67:
頭兩集唔錯的是票房?真係唔好睇喎,數唔出那幾幕印象深刻
呢套好過前三集好多, 2018先有第三集??? 唔係MA??
唔係真呀嘛2018:@,復仇者3都上啦!
我都覺得新呢套好睇D,Gwen Stacy死我都心痛
頭像被屏蔽
第一隻 ok 喎, 睇完仲立刻出 mk 訂 figure
最深刻果幕係, 蜘蛛俠受傷, 地盤師傅幫拖將#臂轉向, 等蜘蛛俠可以快d去到大樓

第二隻就真係唔多掂, 睇完勁失望
交叉人 發表於 23-10-2014 12:33 AM
頭兩集唔錯的是票房?真係唔好睇喎,數唔出那幾幕印象深刻

係囉,由其第二集,劇情和演員的演出都強差人意。
我覺得男主角唔多順眼,個咀怪怪地! 始終先入為主,以前個蜘蛛仔好啲!{:1_220:}
真係唔喜個mk仔,套戲又鬆散,講東講西,個個都無咩特別,口卑欠佳,因此聽聞第三集要hold
新版原設定較好,但交代太多野,唔夠緊湊,似睇緊電視劇
舊版較容易入口,商業原素較大眾接受,但太似舊版超人,連內容講既野都COPY很多
所以我覺得各有長短,但先入為主,新版當然冇咁多人鐘意