Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Neca 8 inch Rocky Clothed Action Figure 洛奇8吋鍛練裝束版

又係小弟必買系列:$Rocky
Neca今次搞搞新意思:)同洛奇著衫,而且出8吋,感覺不錯
有心買嘅師兄要快手,因為今次包裝太窄,有好多崩鼻龍:68:
期待會出收數佬皮褸Look Rocky:57:

回顧一吓:

小弟其他Rocky系列分享:
http://toysdaily.com/discuz/foru ... tra=page%3D1&page=1
http://toysdaily.com/discuz/foru ... tra=page%3D1&page=1

seems too fat ....

同意{:1_377:}不過第一集哩身造型本身都好腫脹
如果出埋舊豬肉就正:58:
我都係因為是Rocky粉絲先至會買,呢隻野個表情好怪,對手好短兼上衫衣不稱身:67:
ice-mocha 發表於 22-10-2014 12:25 AM
我都係因為是Rocky粉絲先至會買,呢隻野個表情好怪,對手好短兼上衫衣不稱身

我覺得Neca似乎想雕龍哥凍到噴煙嘅表情:38:奈何......{:1_225:}
我對NECA最近新開始的"著衫8吋figure"麻麻地,唔係話唔好,只係睇唔慣。
edmondphk 發表於 22-10-2014 10:13 AM
我對NECA最近新開始的"著衫8吋figure"麻麻地,唔係話唔好,只係睇唔慣。

其實衛衣都還可以,拳手袍同褲唔知會唔會太擁腫:42:
點解要擘大口?同埋屎太濃個咀未至於歪到咁