Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2015最想推出的SHF角色

龍星丸 發表於 20-10-2014 07:16 AM
草薙京去左邊
又俾人捉住左?

隻Terry唔收得,kof系列封印了。
繼續出龍珠系列,marvel,D.C.哩D新野。 唔好返炒舊野。
精英軍團, 菲利頭3個form:sad:

另想foruze補全12宮
龍珠系列必須繼續出,已出并上神台的幾款希望能以其他形式再販賣(2.0或者套裝或者跟特效);
高達系列人物角色,特別希望女角:D
聖鬥士便服系列!
taken 發表於 20-10-2014 09:00 AM
隻Terry唔收得,kof系列封印了。

梗係唔收得啦,一除帽個下:x

MUST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
密斯威爾 發表於 19-10-2014 11:50 PM
電腦警察   神勇飛鷹俠

神勇飛鷹俠 is an other MUST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
北斗之拳.......................:(
SHF 希望出 高達元祖 (e.g.阿寶,馬沙,馬茜..) 及 超時空要塞元祖 (e.g.明明,馬輝,福卡,美沙...) 系列人物角色 + 神勇飛鷹俠, 太空小五義

特攝就希望出  天地雙龍, 伏魔三劍伏, 五勇士(其他4色成員) 及 小路寶....!
頭像被屏蔽
利申:多謝身在大阪的大佬WING,幫我用30多份日報價錢入咗全新SHF新1號:77::77:
龍珠系列啦~~~~~~~~~~~~
幽幽白書.......
幽遊白書 X 2 & 浪客劍心
mythsgod 發表於 19-10-2014 11:17 PM
我不貪心, 只要把 昭和及平成 KAMEN RIDER 系列全都出 真骨雕 便心滿意足了

我同你一樣,但係剩係想要昭和系的拉打!