Toysdaily 玩具日報

[趣味] 如果係真,今鋪之後可能好大鑊..........真係有人信?

原來警察部一直忍一直唔打幕後有一個天大原因 而中央下令不可用武力是有原因
因為目前中國香港vs英美是打一塲經濟戰爭
因為英美以用數以萬億買重香港經濟期指大跌(10月份)如果10月份內真喺打暴動 香港期指便會大跌 美國佬便賺好多好多中國香港億錢走。因此中央已洞悉此陰謀
故此即使佔中如果破壞經濟 中央一定死都托住個股市唔比大跌 費事比美國佬得嘗所願
亦下令警察不可用武力
亦不清塲 處處也忍 我相信高層是知道這原因
所以打後12日班暴徒只會越玩越激 甚至會用武器來攻擊我們 所以要忍耐 一到11月期指結算完
無暴動無大跌 美國佬便會輸到行街,便會逆轉乾坤, 絕對用武力清塲

如果真係有人信, 今鋪之後真係好大鑊!!!
1.外國要用幾萬億買恒指跌,可以點樣秘密買d咩野貨,

2.市場會無人知但係中央又發覺到?

3.揸期指揸成個月?

4.港期指有幾多買賣,有幾多合約,上聯交所就睇到

faiz555bun 發表於 19-10-2014 08:48 PM
梁振英:佔領行動有來自全球各地外國勢力介入

特首梁振英接受亞洲電視《時事縱橫》節目訪問,內容提及他 ...

由特首到每一個建制派,都話受外國勢力介入,又老奉講唔出邊個外國,又點解咁多人知,但硬係與其他香港人知咁嘅?咁嘅然個起因咁明確,咪去鏟除個"外國勢力"0羅,又睇下個問題會唔會解決到。好似學聯 iphone 6 單嘢,信0個個都 on 9 架啦,竟然仲可以上報, 痴蝦殼之極至!就算係真都低俾啦,私煙高達將溶之流,收埋咁多,做埋 D 嘢, 成事不足, 敗事有餘,除左出醜,就係出醜, 人地幾條0靚仔,收幾部 iphone 6 已經搞到咁嘅場面,中策組直頭要考慮下揾佢地過檔啦!

凸首都講吾出係邊國ge外國勢力...竟然平民會知....