Toysdaily 玩具日報

查看: 8083|回復: 15

[分享討論] 熱血同盟既figure 問題

有關兆萬個間熱血同盟,約上年買曬佢地既Iron man 2 系列,價錢約500$ 1隻 ,我買曬4隻,都洗左2千蚊。
我自問係一個好鍚玩具既人,我將呢4隻FIGURE 放係DISPLAY 盒到,冇比太陽曬到,DISPLAY盒亦無燈照功能,玩具好好地放左1年到,最近想同呢幾隻FIGURE影下相,
點知一拎上手,發現成手"痴立立",原來係 FIGURE D油脫色。之後我係佢公司既FB 留言問下有冇任何維修保養等服務,點知等左成個月冇人覆。我再留言係佢地既新POST到,
最後FB比人封鎖左留言功能,只可以SHARE佢D POST。
講真你回覆我 話冇保養服務都冇咁嬲,起碼你肯覆。
我唔會再花錢係呢間公司身上。 我SHARE出泥希望多D人知道有呢個存在問題。
謝謝留意!
呢件事件教曉我唔好第1回光顧便瞓身支持 :die:
好彩,本來想買變形金剛系列
:cool:......唔係呀,如果冇唔會係真既,呢間野都幾冇良心
呢間野出哂名賣啦
bigtomm 發表於 19-10-2014 07:22 AM
呢件事件教曉我唔好第1回光顧便瞓身支持

師兄,你講得岩呀,只怪我當時無3思而後行:help:
睇佢啲產品上色好鬼死厚, 放得耐痴淋淋都唔出奇! {:1_197:}
kin0424 發表於 19-10-2014 02:16 PM
師兄,你講得岩呀,只怪我當時無3思而後行

所以我都未敢幫襯KINGART :60:
的確情願分幾次都唔好一次過買可減低中伏機會, 就算中都可將損失減至最低:o
bigtomm 發表於 20-10-2014 06:21 AM
所以我都未敢幫襯KINGART

King乜, 吾系系信鵝? 兆x都有?
What the............. {:1_222:}
bin 發表於 20-10-2014 02:38 PM
King乜, 吾系系信鵝? 兆x都有?

隻9"MK42出左咩? 唔見有人提啊?
bigtomm 發表於 21-10-2014 08:27 AM
隻9"MK42出左咩? 唔見有人提啊?

我見重有訂, 仍未見市面有喎:oh:
ching你訂了?
頭像被屏蔽
bin 發表於 21-10-2014 09:21 AM
我見重有訂, 仍未見市面有喎
ching你訂了?

:78:我想話我係個D要讀過開箱文, 才考慮出手的人.
所以我唔敢入手K.A.住