Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 「聖鬥士星矢」的音樂會

頭像被屏蔽
mythsgod 發表於 19-10-2014 12:13 PM
十分讚同師兄意見, 票價過高是原因之一, 而另一原因是宣傳不足, 我也是從今期 GAME 書看到廣告 ...

我是從這裡看到消息的:
http://www.toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=229049&extra=page%3D1&page=1

但都係在 9 月 25 號之後,我在地區大會堂,文化中心都唔見它的宣傳單張,似乎宣傳只集中在網上和一些雜誌...

個人覺得宣傳的確不足,票價又貴...:49:
頭像被屏蔽
最平都 680 ,買盒神話都得…完全定錯位。
甘多樂手,只演一場,680算係甘啦,呢個騷可以話機會難得。點只值一隻神話呢~~
貴…省錢買神話較好:!
今晚起地鐵車廂都見到廣告,我諗飛應該去得之麻麻, 之前都只係FACEBOOK見過廣告(不過呢期FACEBOOK出廣告都冇用,D feed update 太快了)
不過都值既,我諗如果80 90 年代動畫音樂,星矢都算係當中佼佼者,現場聽orchestra就更加難得
如果係久石讓應該好快賣曬
頭像被屏蔽
lastblade 發表於 20-10-2014 10:53 PM
今晚起地鐵車廂都見到廣告,我諗飛應該去得之麻麻, 之前都只係FACEBOOK見過廣告(不過呢期FACEBOOK出廣告都 ...

今日搭地鐵都見到音樂會廣告!!
頭像被屏蔽
出CD 先買啦
平D

會出 CD 咩??:(
mythsgod 發表於 23-10-2014 10:57 PM
我時運高, 到現在仍未在地鐵內看到廣告...

荃灣線見左幾次,同一廣告左邊魔盜王,右邊星矢
lastblade 發表於 24-10-2014 03:10 PM
荃灣線見左幾次,同一廣告左邊魔盜王,右邊星矢

我在觀塘線都見左三次!!