Toysdaily 玩具日報

查看: 3109|回復: 12

[Hot Toys] Tony仔HAPPY入咗4件新衫點知到有件係壞咗嘅!點算好?

等咗N個月終於收到新衫啦

第一件! 夠火紅, 型爆! 有埋金剛狼爪, 勁!

第二件, 紅金寶! 華人最愛嘅顏色, 好意頭! 正!

呢兩件都算極品, 著出去實溝死女

第三件, 黑金! 神秘得來有性格!

終算無白等咗咁多個月!

入多一盒配件,可以DIY吓啲新衫著都唔錯!

第四件! 有無攪錯send件爛衫被我!!!

可唔可以DIY整返好去哩?

有D難度WO

太爛啦!

無得救, 認命...

story ended...
Thanks for viewing

見到TD有個大大display咗嘅終極戰損MARK VII, 忍唔著買埋嘅插水價MECHANIC, 為咗個死人頭!

其實都幾型嘅MECHANIC版本! 無後悔

終極戰損MARK VII 來啦! 好有滿足感!

個mechanic body留返被MARK IV頭用啦, 效果都OK wo

多謝收睇! hope you enjoy!
Good Good Good Good Good Good
頭像被屏蔽
佩服佩服~~~財力的表現~~~!!!!!
唔錯唔錯....keep going!{:1_220:}
This head is perfect match with BD Mark-VII.  Thanks for sharing.  :)
Nice collection !
Very nice! I only have MK42. :D
一次過買咁多會唔會吃滯呢?

足夠師兄玩一個月才入櫃或入箱!

師兄會入埋受heartbreaker嗎?正野來的!
恭喜入無底洞:p:x
ilove12inch 發表於 17-10-2014 08:59 PM
一次過買咁多會唔會吃滯呢?

足夠師兄玩一個月才入櫃或入箱!

已經入晒坑啦! 等緊PEACEMAKER同HEART BREAKER, PO晒將會出嘅IRON MAN同WHIPLASH 2.0, 唔講你唔知我其實係舊玩家! 從第一個IRONMAN MARK III玩到現在
Very nice collection. BD Mark VII is perfect match with this head.
隻隻都係好物, good {:1_377:}